Miten Skype-saldo aktivoidaan uudelleen?

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Klikkaa Ota saldo uudelleen käyttöön.

Uudelleenaktivointi saattaa kestää enimmillään 15 minuuttia. Lähetämme sähköpostitse ilmoituksen, kun se on tehty.

Japanissa käytäntö on hieman erilainen. Lisätietoja on käyttöehdoissa.

Skype-saldo poistuu käytöstä, jos sitä ei käytetä 180 päivään. Muista soittaa vähintään yksi (mahdolliseen pakettiin sisältymätön) puhelu tai lähettää vähintään yksi tekstiviesti 180 päivän välein. Lähetämme kaksi muistutusviestiä sähköpostitse 7 ja 2 päivää ennen Skype-saldon poistumista käytöstä.