Miten Skype-saldo aktivoidaan uudelleen?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Valitse Ota saldo uudelleen käyttöön.

Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia eikä Ota saldo uudelleen käyttöön -vaihtoehto ole käytettävissä, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet ja kirjauduttava uudelleen sisään.

Uudelleenaktivointi kestää enintään 15 minuuttia. Lähetämme sähköpostitse ilmoituksen, kun se on tehty.

Japanissa käytäntö on hieman erilainen. Lisätietoja on käyttöehdoissa.

Skype-saldo poistuu käytöstä, jos sitä ei käytetä 180 päivään. Muista soittaa vähintään yksi (mahdolliseen pakettiin sisältymätön) puhelu tai lähettää vähintään yksi tekstiviesti 180 päivän välein. Lähetämme kaksi muistutusviestiä sähköpostitse 7 ja 2 päivää ennen Skype-saldon poistumista käytöstä.