Onko Skypen Symbian-versio lopetettu?

Kyllä. Olemme lopettaneet kaikki Skype-sovellukset Symbian-puhelimille. Tämän vuoksi et voi enää kirjautua sisään Skypeen tai käyttää sitä Symbian-puhelimessa.

Voit silti pitää yhteyttä kaverien ja perheen kanssa käyttämällä Skypea Android-laitteissa, Nokia Lumia -puhelimissa tai pöytätietokoneessa. Voit kirjautua niihin kaikkiin samalla Skype-tilillä. Näet uusimmat Skype-versiot kaikille tuetuille laitteille täältä.

Onko sinulla Skypen puhepaketti?

Jos haluat peruuttaa paketin, toimi näin.

Hyvityksen pyytäminen

Selvitä, voitko saada hyvitystä Skype-saldosta tai paketista, ottamalla yhteyttä asiakastukeen.

Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa.