Ohje Windows Desktop

Voiko näköpuhelun käyttämän kaistanleveyden tarkistaa jostakin?

Voit tarkistaa näköpuhelun käyttämän kaistanleveyden. Toimi seuraavasti puhelun aikana:

  1. Valitse valikkopalkista Soita> Puhelun tekniset tiedot.
  2. Puhelun tekniset tiedot -ikkuna tulee näkyviin.

  3. Näköpuhelun tietojen lähettämiseen ja vastaanottimeen käyttämä kaistanleveys näkyy perustiedoissa.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Puhelu- ja videoasetukset" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt