Skype-pakettien vianetsintä

Tarkistamalla seuraavat paketin tiedot voit saada selville, miksi paketti ei toimi.

1. Tarkista numero, johon yrität soittaa.
    Varmista, että olet syöttänyt numeron oikein. Muista valita avattavasta valikosta maa, josta soitat, tai syötä + ja anna sitten maatunnus.

2. Onko sinulla useita Skype-tilejä?
    Varmista, että et ostanut pakettia käyttäen eri tiliä.

3. Kirjaudu sisään tilillesi, valitse sivun alareunasta Tilitiedot-osiosta Ostohistoria ja tarkista seuraavat tiedot:
    • Onko pakettisi aktiivinen?
      Näet kaikkien aktiivisten pakettien luettelon täältä. Jos paketti näkyy ostohistoriassa, mutta sen tila ei ole Toimitettu, saat tilauksen tilaa koskevia ohjeita tältä sivulta.
    • Kattaako pakettisi numeron, johon yrität soittaa?
      Valitsemalla paketin nimen saat näkyviin, mitä pakettiin sisältyy.
    • Oletko käyttänyt kaikki minuutit?
      Jos minuuttisi loppuvat, sinun on ostettava Skype-saldoa tai eri paketti, jotta voit jatkaa puheluiden soittamista.

Älä huolestu, jos et saanut vahvistussähköpostia. Paketti näkyy tililläsi toimitettuna tilauksena. Voit tarkistaa tilaushistoriasi kirjautumalla sisään tilillesi ja valitsemalla sivun alareunasta Tilitiedot-osiosta Ostohistoria, jolloin saat näkyviin aktiiviset pakettisi.

Et voi vaihtaa paketteja etkä muuttaa Skype-saldotilausta. Voit kuitenkin peruuttaa pakettisi milloin tahansa ja ostaa niin monta uutta pakettia kuin haluat.

Tilisi saatetaan poistaa tilapäisesti käytöstä maksuongelmien tapauksessa. Tämä tarkoittaa, että et voi käyttää maksullisia palveluja. Jos näin käy, sinun on palautettava salasanasi (jos Skype-tilisi on linkitetty Microsoft-tiliisi, sinun on vaihdettava myös Microsoft-tilisi salasana). Kun olet tehnyt tämän, ota yhteyttä asiakaspalveluun suoran keskustelun avulla, niin autamme taas uuteen alkuun.

Voit aloittaa suoran keskustelun tältä tukipyyntösivulta. Valitse Account and password (Tili ja salasana) ja Cannot access paid services (Maksullisten palvelujen käyttö ei onnistu) ja klikkaa sitten Next (Seuraava). Valitse Text chat support (Keskustelutuki), niin voit keskustella tiimimme kanssa.

Kun rekisteröit ilmaisen kokeilujakson, Skype tekee pienen katevarauksen luottokortti- tai PayPal-tililtäsi henkilöllisyytesi ja maksutapasi toimivuuden varmistamiseksi. Älä huolestu, sillä sinun ei tarvitse maksaa tätä summaa. Näet sen pelkästään katevarauksena tiliotteessasi. Katevaraus perutaan heti, kun maksutapasi toimivuus on varmistettu.