Mitä ovat Skype-pikaviestit?

Pikaviestit ovat vaihtoehtoinen tapa keskustella Skype-kavereiden kanssa – ja kuten Skypesta Skypeen -puhelut, nekin ovat täysin ilmaisia. Valitse vain kontakti, kirjoita viestisi ja lähetä se – saat vastauksen hetkessä. Se on mainio myös keino jakaa tietoja, kuten verkkosivusto-osoitteita.

Pikaviestejä voi lähettää myös ryhmille – voit kirjoittaa viestejä reaaliajassa useille kavereille samaan aikaan.