Miten Skypen ääniviestejä käytetään?

Voit ottaa ääniviestit käyttöön ilmaiseksi Skype-tililtäsi.

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Soitonsiirto.
    3. Valitse painike Soitonsiirto poissa käytöstä soitonsiirron ottamiseksi käyttöön Soitonsiirto käytössä ja valitse sitten, kuinka monen sekunnin kuluttua soitonsiirto tapahtuu.
    4. Valitse Ääniviestit ja valitse sitten Vahvista.

Jos ostat rajoittamattoman paketin tai Skype-numeron, ääniviestit aktivoituvat automaattisesti.

Jos joku on jättänyt sinulle viestin, näet siitä ilmoituksen viimeisimpien keskusteluiden luettelossa.

Napsauta kontaktin nimeä Viimeisimmät-luettelossa ja napsauta sitten keskusteluikkunassa viestin vieressä olevaa Toista-painiketta.

Jos et kuule viestiä, suurenna tietokoneen kaiuttimien äänenvoimakkuutta.

Kun olet kuunnellut ääniviestin, se tallennetaan paikallisesti tietokoneellesi. Siksi et voi kuunnella viestiä uudelleen, jos kirjaudut Skypeen eri laitteella.

Kun olet kuunnellut ääniviestin, voit poistaa sen napsauttamalla roskakorikuvaketta.

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdassa Soitonsiirto.
    3. Poista soitonsiirto käytöstä valitsemalla vihreä painike tai valitse Poista-painike Ääniviestit-kohdan vieressä. Voit valita ääniviestien sijaan soitonsiirron toiseen Skype-tiliin tai matkapuhelin- tai lankapuhelinnumeroon.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Kuka voi jättää minulle ääniviestin?
    Ääniviestien vianetsintä