Miten voin päivittää luottokorttitietoni tai muun maksutavan tiedot Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Kirjaudu Skypen Oma tili -sivulle.
    2. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tilitiedot (Laskutus ja maksut) -kohdassa Maksutavat.

Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia eikä Maksutavat-vaihtoehtoa näy, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet sekä kirjauduttava uudelleen sisään.

• Lisää uusi maksutapa: Valitse plusmerkki, syötä uuden maksutavan tiedot ja rastita ruutu hyväksyäksesi Skypen käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö, ja valitse sitten Jatka.

• Poista maksutapa: Valitse Poista sen maksutavan vieressä, jonka haluat poistaa, ja valitse sitten Poista vahvistussivulla.

Voit poistaa luottokortin, jos olet ostanut sillä Skype-saldoa, mutta et voi poistaa korttia, jota käytetään toistuviin maksuihin (paketti tai automaattinen saldolisäys). Sinun täytyy peruua toistuva maksu ensin.

PayPal-maksutapaa ei voi poistaa.

Jos käytät Skypen iPhone- tai iPad-versiota, lue miten voit hallita maksutietojasi.

Voit muuttaa puhepaketin maksutapaa seuraavasti:

1. Valitse profiilikuvasi alta paketti, jonka maksutapaa haluat muuttaa.
    2. Valitse Muuta maksutapaa.

Voit muuttaa Skype-numeropaketin maksutapaa seuraavasti:

1. Valitse Hallitse ominaisuuksia -osiossa Skype-numeropaketti.
    2. Valitse Skype-numerosi kohdalla Asetukset.
    3. Valitse Muuta maksutapaa.

Valitse jokin toinen maksutapa ja napsauta Päivitä (tai Tallenna). Jos et ole tallentanut mitään muuta maksutapaa, lisää uusi maksutapa.

Luottokorttitiedot ja muut laskutustiedot tallennetaan luottokorttialan tiukimpien turva- ja tietosuojastandardien mukaisesti. Skype on myös PCI DSS* ‑yhteensopiva. Skype suojaa asiakkaidensa henkilökohtaiset tiedot näiden säännösten mukaisesti.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Jos uuden luottokorttisi tiedot on jo päivitetty Skype-tililläsi, se johtuu siitä, että luottokortin antaja on ilmoittanut meille, että maksutapasi on muuttunut.

Skype on liittynyt Visa Account Updater ®- ja MasterCard Automatic Billing Updater ® -ohjelmaan. Nämä ohjelmat estävät automaattisesti uusiutuvan paketin keskeytymisen, jos luottokorttisi katoaa tai vanhenee.

Jos haluat lisätietoja tai et halua enää osallistua ohjelmaan, ota yhteyttä korttisi toimittajaan.

Haluatko lisätietoja?
    Miksi en voi lisätä uutta luottokorttia Skype-tiliini?