Miten voin päivittää luottokorttitietoni tai muun maksutavan tiedot Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin
    1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa skype.com.
    2. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tilin tiedot (Laskutus ja maksut) -kohdassa Tallennetut maksumenetelmät.

• Lisää uusi maksutapa: Napsauta plus-kuvaketta, syötä uuden maksutavan tiedot ja rastita ruutu hyväksyäksesi Skypen käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö, napsauta sitten Jatka.

• Poista maksutapa: Napsauta Poista sen maksutavan vieressä, jonka haluat poistaa ja napsauta sitten Poista vahvistussivulla.

Voit poistaa luottokortin, jos olet ostanut sillä Skype-saldoa, mutta et voi poistaa korttia, jota käytetään toistuviin maksuihin (paketti tai automaattinen saldolisäys). Sinun täytyy peruua toistuva maksu ensin.

PayPal-maksutapaa ei voi poistaa.

Muuttaaksesi puhepaketin maksutapaa toimi seuraavasti:

1. Valitse profiilikuvasi alta paketti, jonka maksutapaa haluat muuttaa.
    2. Napsauta Muuta maksutapaa.

Muuttaaksesi Skype-numeropaketin maksutapaa toimi seuraavasti:

1. Napsauta Hallitse ominaisuuksia -osiossa Skype-numerotilaus.
    2. Napsauta Skype-numerosi kohdalla Asetukset.
    3. Napsauta Muuta maksutapaa.

Valitse jokin toinen maksutapa ja napsauta Päivitä (tai Tallenna). Jos et ole tallentanut mitään muuta maksutapaa, lisää uusi maksutapa.

Luottokorttitiedot ja muut laskutustiedot tallennetaan luottokorttialan tiukimpien turva- ja tietosuojastandardien mukaisesti. Skype on myös PCI DSS* ‑yhteensopiva. Skype suojaa asiakkaidensa henkilökohtaiset tiedot näiden säännösten mukaisesti.

*Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Jos uuden luottokorttisi tiedot on jo päivitetty Skype-tililläsi, se johtuu siitä, että luottokortin antaja on ilmoittanut meille, että maksutapasi on muuttunut.

Skype on liittynyt Visa Account Updater ®- ja MasterCard Automatic Billing Updater ® -ohjelmaan. Nämä ohjelmat estävät automaattisesti uusiutuvan paketin keskeytymisen, jos luottokorttisi katoaa tai vanhenee.

Jos haluat lisätietoja tai et halua enää osallistua ohjelmaan, ota yhteyttä korttisi toimittajaan.

Haluatko lisätietoja?
    Miksi en voi lisätä uutta luottokorttia Skype-tiliini?