Miten voin päivittää luottokorttitietoni tai muun maksutavan tiedot Skypessä?

Voit lisätä, poistaa tai muuttaa Skype-tiliisi liitettyjä tallennettuja maksutapoja.

1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa skype.com.
  2. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tilin tiedot (Laskutus ja maksut) ‑kohdassa Tallennetut maksutiedot.
  3. Lisää maksutapa napsauttamalla sinistä plusmerkkiä Lisää maksutapa.
  4. Valitse lisättävä maksutapa ja lisää tarvittavat tiedot. Hyväksy Skypen käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö valitsemalla valintaruutu ja napsauta sitten Jatka.
  1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa skype.com.
  2. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tilin tiedot (Laskutus ja maksut) ‑kohdassa Tallennetut maksutiedot.
  3. Napsauta Poista poistettavan luottokortin vieressä.
  4. Napsauta Poista vahvistussivulla.

Voit poistaa luottokortin, jos olet ostanut sillä Skype-saldoa, mutta et voi poistaa korttia, jota käytetään toistuviin maksuihin (paketti tai automaattinen saldolisäys). Sinun on peruutettava toistuva maksu ensin.

PayPal-maksutapaa ei voi poistaa.

Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa skype.com.

...voit muuttaa puhepaketin maksutapaa seuraavasti:

1. Valitse profiilikuvasi alta paketti, jonka maksutapaa haluat muuttaa.
  2. Napsauta Muuta maksutapaa.

...voit muuttaa Skype-numeropaketin maksutapaa seuraavasti:

1. Napsauta Hallitse ominaisuuksia -osiossa Skype-numero.
  2. Napsauta Skype-numerosi kohdalla Asetukset.
  3. Napsauta Muuta maksutapaa.

...voit muuttaa automaattisen saldolisäyksen maksutapaa seuraavasti:

1. Vieritä sivun alaosaan ja valitse Tilin tiedot ‑kohdassa Automaattinen saldolisäys.
  2. Valitse maksutavan vieressä Muuta.

Valitse jokin toinen maksutapa ja napsauta Päivitä (tai Tallenna). Jos et ole tallentanut mitään muuta maksutapaa, lisää uusi maksutapa.

Luottokorttitiedot ja muut laskutustiedot tallennetaan luottokorttialan tiukimpien turva- ja tietosuojastandardien mukaisesti. Skype on myös PCI DSS* ‑yhteensopiva. Skype suojaa asiakkaidensa henkilökohtaiset tiedot näiden säännösten mukaisesti.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miksi en voi lisätä uutta luottokorttia Skype-tiliini?