Kuinka estän tai ilmiannan kontaktin Skypen Windows-työasemaversiossa?

Voit estää kontaktin, jolloin hän ei voi soittaa sinulle, lähettää sinulle pikaviestejä eikä nähdä tilaasi. Kontaktin estämisen lisäksi voit myös halutessasi ilmoittaa väärinkäytöstä. Näin saamme tiedon roskapostin lähettäjistä ja voimme estää heidän toimintansa jo alkumetreillä.

Voit estää kontaktin ja ilmoittaa väärinkäytöstä seuraavasti:

1. Siirry Kontaktit- tai Viimeisimmät-välilehteen, klikkaa hiiren kakkospainikkeella kontaktin nimeä ja valitse Estä tämä henkilö...
  2. Klikkaa viestikentässä Poista kontaktiluettelosta -vaihtoehtoa, jos haluat poistaa henkilön kontakteistasi.
  3. Jos haluat ilmoittaa kontaktista Skypelle, valitse Ilmoita väärinkäytöstä -valintaruutu.
  4. Valitse Estä.

Estä-vaihtoehto valittuna Estä tämä henkilö -ikkunassa.

Jos haluat perua kontaktin eston, toimi seuraavasti:

1. Valitse päävalikossa Työkalut > Asetukset.
  2. Valitse Skypen Asetukset-ruudussa Tietosuoja > Estetyt kontaktit. Näkyviin tulee luettelo käyttäjistä, joille on asetettu esto.
  3. Valitse kontakti, jonka eston haluat purkaa, ja valitse Poista tämän henkilön esto.

Jos haluat estää ei-toivotut soittajat:

1. Valitse ensin Työkalut > Asetukset ja sitten Soitot-välilehti.
  2. Valitse ensin Vain kontaktiluettelossani olevat henkilöt voivat ottaa minuun yhteyttä ja sitten Tallenna.