Mikä on yhteysmaksu?

Yhteysmaksu koskee kaikkia puheluja matka- ja lankapuhelimiin, joissa käytetään Skype-saldoa, jos puheluun vastataan ja jos se kestää yhtä sekuntia kauemmin. Yhteysmaksu veloitetaan tilin valuutan mukaisesti.

Puhelun yhteysmaksun tarkistaminen:

1. Valitse Skypen hintasivulla maa, johon haluat soittaa. Näet kaikki puheluhinnat.
  2. Valitse Näytä kaikki Maksa vain käytöstä -hinnat.

Näytä kaikki Maksa vain käytöstä -hinnat on valittu Skypen hintasivulla.

Ponnahdusikkuna näyttää puheluhintojen ja yhteysmaksujen tiedot.

Ponnahdusikkuna näyttää puheluhintojen ja yhteysmaksujen tiedot.

Yhteysmaksu ei koske puheluja, jotka kuuluvat rajoittamattomaan* puhepakettiin, ja Skypestä Skypeen -puhelut ovat tietysti täysin ilmaisia.

* Kohtuullisen käytön käytäntö koskee rajoittamattomia paketteja.