Miten vahvistan ryhmäni Skype Managerissa?

Takaisin hakutuloksiin

Kun rekisteröidyt Skype Manager™ -käyttäjäksi, sinulle määritetään raja, jota enemmän et voi ostaa Skype-saldoa yhdellä kerralla. Myös käytettävissä olevia maksutapoja on rajoitettu.

Jotta voisit käyttää useampia maksutapoja tai korottaa ostorajaasi, sinun täytyy vahvistaa ryhmäsi. Ryhmän vahvistaminen on helppoa:

1. Kirjaudu sisään Skype Manageriin.
    2. Napsauta ryhmäsi nimeä Skype Managerin koontinäytön yläosassa.
    3. Valitse Maksuasetukset.
    4. Valitse Ostorajat-kohdassa Vahvista nyt.
    5. Täytä ryhmäsi tiedot lomakkeeseen ja valitse Lähetä.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, Skype tarkistaa ryhmäsi tiedot ja ottaa yhteyttä pyynnön vahvistamiseksi. Kun olet vahvistanut pyynnön, luottokorttimaksuvaihtoehto otetaan käyttöön Skype Managerissa ja maksurajaa nostetaan. Tavallisesti tämä toimenpide saadaan suoritettua kolmessa vuorokaudessa, mutta se voi kestää jopa kaksi viikkoa.

Vahvistus on käytettävissä monissa, mutta ei kaikissa maissa. Pyydä lisätietoja Skypen asiakaspalvelusta.