Miten voin vahvistaa yritykseni?

Kun rekisteröidyt Skype Manager -käyttäjäksi™, sinulle määritetään raja, jota enemmän et voi ostaa Skype-saldoa yhdellä kerralla. Myös käytettävissä olevia maksutapoja on rajoitettu.

Maksutapavaihtoehtojen laajentaminen ja ostorajoituksen korottaminen edellyttää yrityksesi vahvistamista (jos se on mahdollista maassasi). Se on helppoa:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Valitse oikeassa yläkulmassa Tilitiedot.
  3. Valitse Maksuasetukset.
  4. Valitse Ostorajat-kohdassa vahvistaminen nyt.
  5. Täytä yrityksen tiedot lomakkeeseen ja valitse Lähetä.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, Skype tarkistaa yrityksen tiedot ja ottaa yhteyttä pyynnön vahvistamiseksi. Kun olet vahvistanut pyynnön, luottokorttimaksuvaihtoehto otetaan käyttöön Skype Managerissa ja maksurajaa nostetaan. Tämä prosessi valmistuu yleensä 3 päivässä, mutta voi kestää jopa 2 viikkoa.

Vahvistus on käytettävissä monissa mutta ei kaikissa maissa. Pyydä lisätietoja Skypen asiakaspalvelusta

Saat lisätietoja Skype Managerista tutustumalla pika-aloitusoppaaseen ja käyttöoppaaseen.