Miten kutsun henkilökohtaisia Skype-tilejä käyttäviä jäseniä liittymään Skype Manageriin?

Voit kutsua henkilökohtaisia tilejä käyttäviä jäseniä heidän sähköpostiosoitteillaan tai Skype-nimellään Henkilökohtaisia tilejä käyttävät jäsenet voivat kuulua vain yhteen Skype Manageriin kerrallaan.

Jäsenten kutsuminen heidän sähköpostiosoitteillaan

Voit kutsua henkilökohtaisia tilejä käyttäviä jäseniä heidän sähköpostiosoitteillaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa Kaikki jäsenet -sivu klikkaamalla työkalupalkin Jäsenet-vaihtoehtoa.
  3. Avaa Kutsu henkilökohtaisia jäseniä sähköpostiosoitteen perusteella -sivu klikkaamalla Kutsu sähköpostiosoitteen mukaan -vaihtoehtoa.

Henkilökohtaisten jäsenten kutsuminen sähköpostiosoitteella -näyttö
  4. Kirjoita kunkin jäsenen sähköpostiosoite Anna sähköpostiosoitteita -kenttään ja tuo seuraava sivu näkyviin klikkaamalla Seuraava-vaihtoehtoa.

Osoitteiden vahvistusnäyttö
  5. Muokkaa sähköpostiosoitetta tarvittaessa klikkaamalla sitä. Kun olet muokannut sähköpostiosoitetta, klikkaa Tallenna ja sulje -vaihtoehtoa.
  6. Valitse tarvittaessa avattavasta Lisää kutsun hyväksyneet jäsenet ryhmään -luettelosta ryhmä, johon haluat lisätä uudet jäsenet. Ryhmät ovat mainio tapa hallita Skype Manager -jäseniä. Jos et ole luonut ryhmiä, tee niin, jotta voit hallita jäseniä kaikkein tehokkaimmin.
  7. Valitse Lähetä kutsut. Uudet jäsenet kutsutaan Skype Manageriisi sähköpostitse.

Jäsenten kutsuminen heidän Skype-nimellään

Voit kutsua henkilökohtaisia tilejä käyttäviä jäseniä heidän Skype-nimellään seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa Kaikki jäsenet -sivu klikkaamalla työkalupalkin Jäsenet-vaihtoehtoa.
  3. Avaa Kutsu henkilökohtaisia jäseniä Skype-nimen perusteella -sivu klikkaamalla tai Skype-nimen mukaan -vaihtoehtoa.

Henkilökohtaisten jäsenten kutsuminen Skype-nimellä -näyttö
  4. Kirjoita kutsuttavien henkilöiden Skype-nimet Kirjoita Skype-nimi -kenttään tai valitse kutsuttavat henkilöt Skype-kontaktiluettelosta valitsemalla kunkin Skype-nimen viereinen ruutu luettelosta.
  5. Valitse tarvittaessa avattavasta Lisää kutsun hyväksyneet jäsenet ryhmään -luettelosta ryhmä, johon haluat lisätä uudet jäsenet. Ryhmät ovat mainio tapa hallita Skype Manager -jäseniä. Jos et ole luonut ryhmiä, tee niin, jotta voit hallita jäseniä kaikkein tehokkaimmin.
  6. Valitse Lähetä kutsut. Uudet jäsenet kutsutaan Skype Manageriisi sähköpostitse.

Lisätietoja Skype Managerista saat ladattavista oppaista.