Miten Skype-numero määritetään jäsenen soittajatunnukseksi Skype Manager™ -ohjelmassa?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet Skype Manager -jäsenten soittajatunnusten määrittämisestä, soittajatunnusten vaihtamisesta ja soittajatunnusten poistamisesta käytöstä.

Soittajatunnuksen määrittäminen

Skype-numero määritetään jäsenen soittajatunnukseksi seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa sen jäsenen tiedot, jonka Skype-numeron haluat määrittää hänen soittajatunnuksekseen.

Nopein tapa avata jäsenen tiedot tarkasteltavaksi tai muokattavaksi on käyttää Skype Managerin oikeassa yläkulmassa olevaa Etsi jäseniä -työkalua. Ala vain kirjoittaa siihen jäsenen nimeä, niin luettelo vastaavista jäsenistä tulee näkyviin alle. Voit tarkastella jäsenen tietoja klikkaamalla jäsentä.

3. Tuo Jäsenen toiminnot -sivu näkyviin valitsemalla vasemmasta valikosta Ominaisuudet.
  4. Tuo soittajatunnuksen määritysasetukset näkyviin valitsemalla Määritä soittajatunnistus.

5. Valitse avattavasta luettelosta Skype-numero, jonka haluat asettaa jäsenen soittajatunnukseksi.

Jos valitulla jäsenellä ei ole Skype-numeroa, klikkaa Osta Skype-numero -painiketta ja osta uusi Skype-numero toimimalla näkyviin tulevien ohjeiden mukaan. Kun olet ostanut Skype-numeron, se määritetään jäsenen soittajatunnukseksi.

Luettelo maista, joissa Skype-numeroja voi käyttää soittajatunnuksina.

6. Valitse Tallenna asetukset.

Soittajatunnuksen vaihtaminen

Jäsenen soittajatunnuksena käytettävä Skype-numero vaihdetaan seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Etsi ja valitse Skype Managerin oikeassa yläkulmassa olevan Etsi jäseniä -työkalun avulla jäsen, jonka soittajatunnuksen haluat vaihtaa.
  3. Tuo Jäsenen toiminnot -sivu näkyviin valitsemalla vasemmasta valikosta Ominaisuudet.
  4. Tuo soittajatunnuksen vaihtoasetukset näkyviin klikkaamalla Soittajatunnus-riviä.

Soittajatunnuksen vaihtoasetukset

5. Valitse Vaihda soittajatunnusta.
  6. Valitse avattavasta luettelosta uusi Skype-numero, jonka haluat asettaa jäsenen soittajatunnukseksi.
  7. Valitse Tallenna asetukset.

Soittajatunnuksen poistaminen käytöstä

Jäsenen soittajatunnus poistetaan käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Etsi ja valitse Skype Managerin oikeassa yläkulmassa olevan Etsi jäseniä -työkalun avulla jäsen, jonka soittajatunnuksen haluat poistaa käytöstä.
  3. Tuo Jäsenen toiminnot -sivu näkyviin valitsemalla vasemmasta valikosta Ominaisuudet.
  4. Klikkaa Soittajatunnus-riviä.
  5. Valitse Poista soittajatunnus käytöstä.