Ohje Windows Desktop

Kuinka soitonsiirto otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä Skype Manager™ -jäsenille?

Et voi määrittää soitonsiirtoa järjestelmänvalvojana käyttäjiesi puolesta. Heidän on sen sijaan määritettävä soitonsiirron asetukset omilla tileilllään. Lue lisää soitonsiirrosta.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype työkäytössä" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt