Kuinka vastaaja otetaan käyttöön tai poistetaan käytöstä Skype Manager -jäsenille?

Vastaajan ansiosta voit kuunnella viestejä, jotka on jätetty sinulle ollessasi varattuna tai offline-tilassa. Vastaamattomat puhelut lähetetään vastaajaan, ja voit kuunnella puhelut heti, kun olet kirjautunut Skypeen. Voit ottaa vastaajan käyttöön Skype Manager™ -jäsenillesi ilmaiseksi.

Voit ottaa vastaajan käyttöön tai poistaa sen käytöstä valituille jäsenille seuraavasti:
  1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Tuo Vastaaja-sivu näkyviin valitsemalla vasemmasta valikosta Vastaaja.
  4. Valitse Jaa Vastaaja.
  5. Valitse valintaruutu jokaisen sellaisen jäsenen kohdalta, jolle haluat ottaa vastaajan käyttöön tai poistaa sen käytöstä.

Et voi valita jäseniä, joille vastaaja on jo otettu käyttöön osana pakettia, tai jäseniä, joilla on henkilökohtainen tili ja jotka ovat ottaneet vastaajan käyttöön muualla kuin Skype Managerissa.

6. Valitse Aktivoi tai Deaktivoi. Muutama minuutti voi kulua, ennen kuin aktivointi tulee näkyviin Skype Manageriin ja ennen kuin jäsenet, joille vastaaja on aktivoitu, voivat ryhtyä käyttämään sitä.

Jäsenten on määritettävä vastaajan asetukset, esimerkiksi taltioitava vastaajaviesti, sen jälkeen, kun vastaaja on otettu käyttöön.

Lue lisätietoja vastaajan määrittämisestä ja käyttämisestä.

Lisätietoja Skype Managerista saat ladattavista oppaista.