Miten paketteja voi jakaa jäsenille Skype Managerissa?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet pakettien jakamisesta jäsenille ja pakettien peruuttamisesta.

Pakettien jakaminen

Uusi paketteja voi jakaa tai aiemmin jaettuja paketteja jakaa uudelleen jäsenille seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa työkalupalkissaOminaisuudet.

3. Avaa Paketit-sivu valitsemalla vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Paketit.

4. Valitse niiden jäsenten valintaruudut, joille haluat jakaa paketin. Kun valitset jäsenen, pakettien jakamisvaihtoehdot tulevat automaattisesti näkyviin.
  5. Avaa Valitse tilaukset -sivu klikkaamalla Jaa paketteja -painiketta.

6. Kirjoita hakukenttään sen maan nimi, johon aiot soittaa useimmiten, valitse sitten paketti ja klikkaa Jatka.

Hakukenttä, johon kirjoitetaan sen maan nimi, johon aiot soittaa useimmin

Jos haluat soittaa ilman rajoituksia* useisiin eri maihin yhdellä paketilla, valitse Maailma- tai Eurooppa-paketti (jos ne ovat vaihtoehtoina).

7. Valitse tilausjakso ja klikkaa sitten Osta nyt.

Paketit ovat käytettävissä muutaman minuutin kuluttua ja niiden hinta vähennetään Skype-saldostasi.

Kun olet tehnyt ostoksen, voit jakaa muita paketteja Skype Manager -jäsenille.

*Kohtuullisen käytön käytäntö on voimassa.

Pakettien peruuttaminen

Jäsenen paketin voi peruuttaa seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Avaa Paketit-sivu valitsemalla vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Paketit.
  4. Valitse niiden jäsenten valintaruudut, joilta haluat peruuttaa paketin.
  5. Valitse Peruuta tilaus. Vahvista, että haluat peruuttaa paketin.

Paketit ja niihin liittyvät edut vanhenevat pakettien kohdalla näkyvinä päivinä. Mitään lisäkuluja ei aiheudu.

Lisätietoja Skype Managerista saat ladattavista oppaista.