Kuinka näen raportit Skype Managerissa™?

Skype Managerin raportit tarjoavat hyödyllisen tavan valvoa Skypen käyttöä yrityksessä. Raportteja on neljää eri tyyppiä: Yhteenveto, Ostot, Saldonlisäykset ja Käyttö. Näiden raporttien avulla voit valvoa yrityksen ostamaa, lisäämää ja käyttämää Skype-saldoa.

Raporttien näyttäminen Skype Managerissa:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
    2. Valitse työkalupalkista Raportit.
    3. Klikkaa vasemman puolen valikosta jotakin seuraavista vaihtoehdoista haluamastasi raporttityypistä riippuen:
      • Yhteenveto
        Valitse Yhteenveto, kun haluat tarkastella, mihin Skype-saldoa on lisätty tietyn kuukauden aikana.
      • Ostot
        Valitse Ostot, kun haluat nähdä raportin tekemistäsi Skype-saldon ostoista tietyn kuukauden ajalta.
      • Saldonlisäykset
        Valitse Saldonlisäykset ja napsauta ominaisuuden nimeä, jos haluat tarkastella yksityiskohtaista raporttia ominaisuuden jakamisesta jäsenille tietyn kuukauden aikana. Jos esimerkiksi haluat tarkastella Skype-saldon jakamista kaikille jäsenille tietyn kuukauden aikana, valitse Skype-saldo.
      • Käyttö
        Valitse Käyttö ja anna jäsenen tai SIP-profiilin nimi, jos haluat nähdä tietyn jäsenen tai SIP-profiilin yksityiskohtaisen Skypen käyttöraportin.
        Jos yrität avata Käyttö-raporttia ensimmäistä kertaa, valitse Haluan pystyä tarkastelemaan jäsenteni raportteja ja sitten Haluan tarkastella raportteja.

Huomaa, että jäsenten henkilökohtaisten- ja liikennetietojen tarkastelu ja valvonta saattaa edellyttää paikallisten tietosuojalakien noudattamista useilla lainsäädäntöalueilla. Tutustu paikallisiin lakeihin ja käyttötarkoituksiin.

Tärkeää: Jäsenten, joilla on henkilökohtainen Skype-tili, täytyy antaa suostumus raporttiensa tarkasteluun.

4. Valitsemasi raportin tiedot näytetään oletuksena yhden kuukauden ajalta. Voit määrittää kuukauden näkymän vasemman puolen avattavasta valikosta tai valitsemalla Edellinen kuukausi- tai Seuraava kuukausi -vaihtoehdon.
    5. Voit hienosäätää raportin suodatinten avulla. Valitse tarvitsemasi suodatin raportin yläpuolella olevasta avattavasta luettelosta.
    6. Jos haluat tallentaa Ostot- tai Saldonlisäykset-raportin myöhempää käyttöä varten, valitse Lataa raportit vasemman puolen valikosta.

Valitse kunkin ladattavan raportin valintaruutu ja valitse, haluatko ladata raportit CSV- (comma-separated value) vai PDF-tiedostoina. Klikkaa sitten Luo-painiketta.