Miten voi tarkastella raportteja Skype Managerissa™?

Takaisin hakutuloksiin

Skype Managerin raportit ovat kätevä tapa seurata Skypen käyttöä yrityksessäsi. Saatavilla on neljän tyyppisiä raportteja: Yhteenveto, Ostot, Saldonlisäykset ja Käyttö. Näiden raporttien avulla voit seurata yrityksesi ostamaa, jakamaa ja käyttämää Skype-saldoa.

Raporttien tarkastelu Skype Managerissa:

1. Kirjaudu sisään Skype Manageriin.
    2. Valitse Raportit Skype Managerin koontinäytöstä.
    3. Valitse tarkasteltava raportti valikosta:
      • Yhteenveto
        Näyttää erittelyn siitä, mihin Skype-saldoa on jaettu tietyn kuukauden aikana.
      • Ostot
        Näyttää Skype-saldon ostot tietyn kuukauden aikana.
      • Saldonlisäykset
        Valitse Saldonlisäykset ja sen jälkeen joko Skype-saldo, Paketit tai Skype-numerot, ja näet yksityiskohtaisen raportin toimintojen jakamisesta jäsenille tietyn kuukauden aikana.
      • Käyttö
        Näyttää yksityiskohtaiset käyttötiedot kunkin jäsenen osalta.
        Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun tarkastelet Käyttö-raporttia, valitse Haluan pystyä tarkastelemaan jäsenteni raportteja ja sen jälkeen Haluan pystyä tarkastelemaan raportteja.

Muista kuitenkin, että monilla lainkäyttöalueilla on tietosuojalakeja, joita jäsenten henkilökohtaisten ja käyttötietojen tarkastelussa ja valvonnassa tulee noudattaa. Tutustu alueesi voimassa oleviin lakeihin ja niiden soveltamisperiaatteisiin.

Tärkeää: henkilökohtaisten tilien käyttäjien on annettava suostumuksensa tiliensä tarkastelua varten.
    4. Raportit ovat oletuksena nykyisen kuukauden raportteja. Voit määrittää kuukauden valitsemalla sen vasemmanpuoleisen valikon avattavasta luettelosta tai valitsemalla Edellinen kuukausi tai Seuraava kuukausi.
    5. Voit mukauttaa raporttia suodattimien avulla. Valitse haluamasi suodatin avattavasta luettelosta raportin yläpuolelta.
    6. Voit tallentaa raportin valitsemalla Lataa raportit valikosta.
    7. Valitse valintaruutu kunkin ladattavan raportin vierestä, valitse haluatko ladata raportit tiedostona, jonka arvot on erotettu luetteloerottimella (CSV) vai PDF-tiedostona, ja valitse sitten Luo.