Miten voin tarkastella maksuhistoriaa ja ladata laskuja Skype Manager™ -ohjelmalla?

Voit tarkastella tekemiesi maksujen historiaa Skype Managerissa tai ladata saldonlisäyksen laskun PDF-tiedostona seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
    2. Klikkaa näytön vasemmassa yläkulmassa olevaa Raportit-kuvaketta.
    3. Klikkaa näytön vasemmassa reunassa olevan sivupalkin Hankinnat-kohtaa.
    4. Ostoraportti tulee näkyviin. Tästä raportista ilmenee, mitä olet maksanut Skype-saldohankinnoista valitsemallasi ilmoitusjaksolla.

5. Voit avata tietyn hankinnan raportin klikkaamalla tilausnumeroa.

Voit myös ladata tiettyjen Skype Manager -saldonlisäysten ALV-laskuja. Lisätietoja.

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa opetusohjelmavideoissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.