Voiko Skype Managerin poistaa?

Skype Manageria ei voi varsinaisesti poistaa, mutta sen voi poistaa käytöstä. Kun Skype Manager poistetaan käytöstä, kaikki yrityksesi Skypen käyttöön liittyvät tiedot poistetaan pysyvästi.

Käyttäjien henkilökohtaisia tilejä ei voi poistaa. Jäsenet voivat käyttää heille jaettuja ominaisuuksia ja paketteja niiden vanhenemispäiviin asti.

Jos poistat Skype Managerin käytöstä, suosittelemme, että merkitset muistiin siinä olevat tiedot, joita saatat tarvita myöhemmin.

Skype Manager poistetaan käytöstä seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Jaa Skype Managerissa jäljellä oleva Skype-saldo omalle tai muulle henkilökohtaiselle tilille. Henkilökohtainen tili on tili, jota ei ole luotu Skype Managerissa.
  3. Valitse Skype Managerin oikeasta ylänurkasta Tilitiedot.
  4. Valitse Skype Managerin asetukset.
  5. Valitse Poista tämä Skype Manager.
  6. Vahvista käytöstä poisto valitsemalla valintaruutu ja anna sitten salasana, kun sitä kysytään.
  7. Poista Skype Manager käytöstä klikkaamalla Poista Skype Manager -painiketta.