Miten Skype Managerin™ jäsenten Skype-saldoa hallitaan?

Takaisin hakutuloksiin

Tässä artikkelissa on ohjeet Skype-saldon jakamiseen ja lisäämiseen jäsenille.

Huomautus: kun saldo on jaettu, et voi saada sitä takaisin jäsenen tililtä.

Näin voit jakaa Skype-saldoa yhdelle tai useammalle jäsenelle:

1. Kirjaudu sisään Skype Manageriin.
    2. Valitse Jäsenet Skype Managerin koontinäytöstä.
    3. Napsauta sen jäsenen nimeä, jolle haluat jakaa Skype-saldoa.
    4. Valitse Hallitse saldoa.
    5. Anna jaettavan Skype-saldon määrä näkyvässä kentässä ja valitse Lisää saldoa. Skype-saldo vähennetään Skype Managerisi saldosta heti, ja se lisätään valitun jäsenen tilille.
    6. Toista nämä vaiheet kaikille jäsenille, joille haluat jakaa saldoa.
      Kestää jonkin aikaa, ennen kuin uusi saldo tulee näkyviin Skype Managerissasi. Saatat joutua lataamaan sivun uudelleen, jotta näet uuden saldon.

Automaattisen saldolisäyksen käyttöönotto yhdelle tai useammalle jäsenelle:

1. Kirjaudu sisään Skype Manageriin.
    2. Valitse Jäsenet yläosan valikosta.
    3. Napsauta sen jäsenen nimeä, jolle haluat aktivoida automaattisen saldolisäyksen.
    4. Valitse Hallitse automaattista saldolisäystä.
    5. Anna kentässä Lisää jäsenen tilille automaattisesti lisättävän saldon määrä.
    6. Anna kentässä kun tilin saldo putoaa alle saldon määrä, jonka alitettaessa valitun jäsenen tilille lisätään saldoa.
    7. Anna kentässä Kuukausittainen saldolisäysraja enimmäismäärä Skype-saldoa, joka valitun jäsenen tilille voidaan lisätä kuukauden aikana. Kun tämä raja saavutetaan, automaattinen saldolisäys keskeytetään seuraavan kuukauden ensimmäiseen päivään asti.
    8. Valitse Tallenna ja ota käyttöön.