Kuinka Skype Manager™ -jäsenten Skype-saldoa voi hallita?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet Skype-saldon jakamisesta jäsenille ja jäsenten Skype-saldon lisäämisestä.

Kun saldo on varattu, et voi ottaa sitä takaisin jäsenen tililtä.

Skype-saldon jakaminen jäsenille

Voit jakaa Skype-saldoa jäsenille seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa Saldonjakamiset-sivu klikkaamalla työkalupalkin Ominaisuudet-vaihtoehtoa.
  3. Valitse niiden jäsenten valintaruudut, joille haluat jakaa Skype-saldoa. Kun valitset jäsenen, Skype-saldon jakamisvaihtoehdot tulevat automaattisesti näkyviin.

Voit valita kaikki Skype Manager -jäsenet kerrallaan valitsemalla Valitse kaikki -vaihtoehdon.
  4. Syötä jaettavan Skype-saldon määrä näkyviin tulevaan kenttään ja valitse sitten Lisää puheaikaa. Skype-saldo vähennetään heti Skype Manager -saldostasi ja lisätään valittujen jäsenten tileille.

Uusi saldo tulee näkyviin Skype Manageriin hetken viipeellä. Sivu on ehkä ladattava uudelleen, ennen kuin uusi saldo tulee näkyviin.

Jäsenen Skype-saldon lisääminen

Voit ottaa automaattisen saldolisäyksen käyttöön haluamillesi jäsenille seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa Saldonjakamiset-sivu klikkaamalla työkalupalkin Ominaisuudet-vaihtoehtoa.
  3. Valitse valintaruutu jokaisen sellaisen jäsenen kohdalta, jolle haluat ottaa automaattisen saldolisäyksen käyttöön.
  4. Avaa automaattisen saldolisäyksen asetukset valitsemalla Ota käyttöön / muuta.

5. Syötä Lisää jäsenen tilille automaattisesti -kenttään saldomäärä, jonka haluat lisätä valittujen jäsenten tilille automaattisesti.
  6. Syötä kun tilin saldo putoaa alle -kenttään saldomäärän, jonka alittuessa valituille jäsenille tehdään automaattinen saldolisäys tehdään.
  7. Syötä Kuukausittainen saldolisäysraja -kenttään Skype-saldon määrä, joka valitun jäsenen tilille voidaan enintään lisätä kuukaudessa. Kun tämä raja saavutetaan, automaattinen saldolisäys keskeytetään seuraavan kuun ensimmäiseen päivään asti.
  8. Valitse Vahvista.