Miten Skype Manager -jäsenen tiedot päivitetään?

Kun jäsen on lisätty Skype Manageriisi, voit päivittää hänen tilinsä tietoja milloin tahansa. Näitä tietoja ovat muun muassa näyttönimi, tehtävänimike ja se, onko jäsen Skype Manager -järjestelmänvalvoja.

Jäsenen Skype-nimeä, salasanaa tai valuuttaa ei voi vaihtaa.

Voit päivittää jäsenen tiedot Skype Managerissa seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa Kaikki jäsenet -sivu klikkaamalla työkalupalkin Jäsenet-vaihtoehtoa.
  3. Klikkaa sen jäsenen tietoja, jotka haluat muuttaa, jotta Jäsenen tiedot -sivu tulee näkyviin.

4. Päivitä jäsenen henkilötiedot ja yhteystiedot tarpeen mukaan.
  5. Jos haluat lisätä jäsenen ryhmään tai vaihtaa jäsenen ryhmän, valitse ryhmä avattavasta Tämä jäsen kuuluu ryhmään -luettelosta.

Jos ryhmää ei ole olemassa, määritä uusi ryhmä klikkaamalla luo ryhmä -vaihtoehtoa. Kun ryhmä on määritetty, se valitaan automaattisesti jäsenelle.

6. Jos haluat jäsenen toimivan Skype Manager -järjestelmänvalvojana, varmista, että Tee tästä jäsenestä Skype Managerin hallinnoija -vaihtoehto on valittu.
  7. Valitse Tallenna muutokset.

Lisätietoja Skype Managerista saat ladattavista oppaista.