Miten voi tarkastella tai päivittää jäsenen tietoja Skype Managerissa™?

Takaisin hakutuloksiin

Kun jäsen on lisätty Skype Manageriisi, voit tarkastella ja päivittää hänen tilinsä tietoja milloin tahansa. Näitä tietoja ovat muun muassa luettelo, johon jäsen kuuluu, ja se, onko jäsen Skype Managerisi hallinnoija.

Jäsenen Skype-nimeä, salasanaa tai valuuttaa ei voi vaihtaa.

Jos haluat tarkastella tai päivittää jäsenen tietoja Skype Managerissa, toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Skype Manageriin.
    2. Valitse Jäsenet Skype Managerin koontinäytöstä, jolloin Kaikki jäsenet -sivu tulee näkyviin.
    3. Napsauta sen jäsenen nimeä, jonka tietoja haluat muuttaa. Valitse Tiedot, jolloin Jäsenen tiedot -sivu tulee näkyviin.
    4. Jos haluat lisätä jäsenen luetteloon tai vaihtaa jäsenen luettelon, valitse luettelo avattavasta Tämä jäsen kuuluu luetteloon -valikosta.

Jos luetteloa ei ole olemassa, määritä uusi luettelo napsauttamalla luo luettelo -vaihtoehtoa. Kun luettelo on määritetty, se valitaan automaattisesti jäsenelle.

5. Jos haluat jäsenen toimivan Skype Manager -hallinnoijana, varmista, että Tee tästä jäsenestä ryhmän hallinnoija -vaihtoehto on valittu.
    6. Valitse Tallenna muutokset.