Mitä lasten suojaamiseen tarkoitettuja ominaisuuksia Skypessa on?

Skypen verkkosivustoja ja ohjelmistoja ei ole tarkoitettu tai suunniteltu alle 13-vuotiaille käyttäjille. Kehotamme vanhempia kiinnittämään huomiota lasten online-toimintaan ja varmistamaan, että lapsilta ei kerätä tietoja ilman vanhemman lupaa.

Suhtaudumme Skype-loppukäyttäjien turvallisuuteen erittäin vakavasti, ja turvaominaisuutemme auttavat vanhemmiltaan Skype-käyttöön luvan saaneita lapsia suojautumaan tuntemattomien yhteydenotoilta. Näitä ovat muun muassa seuraavat:

• Vain lapsen kontaktiluettelossa olevat henkilöt voivat ottaa yhteyttä lapseen Skypen välityksellä, ääni- ja videopuhelut, keskusteluviestit ja näytön jakaminen mukaan lukien.
  • Lasten ikä, syntymäaika ja sukupuoli piilotetaan heidän profiilisivuiltaan, jotta se ei ole muiden tarkasteltavissa.
  • Lapset piilotetaan hakutuloksista, ellei Skype-nimi- tai sähköpostihaku palauta tulosta täsmällisesti oikein.

Tärkeää: Turvatoimet perustuvat profiilin luonnin yhteydessä annettuun syntymäaikaan, joten tiedot on äärimmäisen tärkeää ilmoittaa oikein.

Lisätietoja turvallisesta verkon käytöstä.