Mikä on Skype Connect™ ja miten se toimii?

Skype Connectin avulla voit liittää yrityksesi Skype-yhteisöön. Kun lisäät Skype Connectin SIP-protokollaa tukevaan olemassa olevaan vaihteeseen, yrityksesi voi säästää viestintäkuluissa vain vähäisin lisäpäivityksin tai jopa ilman mitään päivityksiä.

Skype Connectia käyttämällä yrityksestäsi voidaan soittaa erittäin edullisia Skype-puheluita ja vastaanottaa asiakkaiden puheluja pöytäpuhelimiin. Asiakkaat voivat myös soittaa yrityksellesi ilmaiseksi Skypen avulla käyttämällä Skypen painikkeita tai soittamalla SIP-protokollaa käyttävän vaihteesi Skype-yritysnumeroihin tai mahdollisesti ostamiisi Skype-numeroihin.

Skype Connectia voidaan hallinnoida Skype Manager™ -ohjelmalla (aiemmin Skype for SIP).

Ennen Skype Connectin hankkimista tarkista siihen liittyvät vaatimukset.

Kun haluat hankkia Skype Connectin, asenna ensin Skype Manager:

1. Luo Skype Manager -tili.
  2. Rekisteröi Skype Manager ohjeiden mukaan. Voit käyttää joko aiemmin luomaasi henkilökohtaista tiliä tai luoda uuden tilin erityisesti Skype Manageria varten.

Rekisteröintiin käyttämääsi tiliä käytetään yrityksesi tuotteiden ja Skype-saldon hallinnointiin. Sen takia suosittelemme, että luo uuden Skype-tilin yrityksesi nimiin.

Kun olet kirjautunut Skype Manageriin, klikkaa työkalupalkissa Ominaisuudet ja valitse sitten vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype Connect.

Skype Connect on nyt käyttövalmis ja voit tehdä seuraavia toimia:

• SIP-profiilien luominen
    SIP-profiili on SIP-käyttäjätili, joka sisältää kaikki Skype Connect -palvelusi kokoonpanotiedot. Voit luoda useita SIP-profiileja yrityksesi tarpeiden ja budjetin mukaan.

Lisätietoja SIP-profiilien luomisesta.
  • Kanavapakettien ostaminen
    Ostamasi kanavapaketit määrittävät, kuinka monta puhelua SIP-profiilisi voivat käyttää samanaikaisesti. Kanavapaketit laskutetaan kuukausittain.

Lisätietoja kanavapakettien ostamisesta.
  • Skype-saldon jakaminen SIP-profiileille
    Jos yrityksesi henkilöstön on soitettava puheluita, voit hallita soitettavien puhelujen kustannuksia jakamalla Skype-saldon SIP-profiileille haluamallasi tavalla. Voit myös määrittää automaattisen saldonlisäyksen, joka varmistaa, että käyttäjillä on aina riittävästi Skype-saldoa soittamista varten.

Lisätietoja Skype-saldon jakamisesta.
  • Saapuvien puhelujen määrittäminen Skype-tilien avulla
    Voit jakaa SIP-profiileille myös Skype-numeroita, joihin heille voidaan soittaa matka- ja lankapuhelimista. Samalla voit lisätä verkkosivuillesi ja sähköpostiviesteihin Skypen painikkeita, joita klikkaamalla Skypeä käyttävät asiakkaat voivat soittaa sinulle.

Lisätietoja Skype-tilien liittämisestä SIP-profiileihin.
  • Saapuvien puhelujen määrittäminen Skype-numeroiden avulla
    Voit jakaa SIP-profiileille myös Skype-numeroita, joihin heille voidaan soittaa matka- ja lankapuhelimista. Sitten voit määrittää soittajatunnuksen, jotta ihmiset tietävät, että soittaja on sinä.

Lisätietoja Skype-numeroiden liittämisestä SIP-profiileihin.

Lisätietoja Skype Connectista saat PDF-käyttöoppaistamme:

Halutessasi saat apua myös Skype-yhteisöltä.