Mitkä ovat SIP-protokollaa käyttävän puhelinvaihteen järjestelmävaatimukset?

Tarvitset Skype Connect™ -toiminnon käyttämiseen yhteensopivan SIP-protokollaa käyttävän puhelinvaihteen, jolla on seuraava tuki:

Vaatimukset Kuvaus
Protokolla SIP (RFC3261)
IP-siirto UDP ja TCP/IP
Todennus SIP DIGEST tai IP-todennus
Kanavat Enintään 300 yhtäaikaista puhelua SIP-profiilia kohden
Pakkauksenhallinta G.729 ja G.711 ulaw/ALaw
DTMF-tapa RFC2833
Numeromuoto E.164 (maatunnus ja kansallinen suuntanumero); kansainvälinen numeromuoto puheluille

Lisätietoja Skype Connectin laitteistovaatimuksista.

Lisätietoja Skype Managerista saat PDF-oppaista.