Mitkä ovat SIP-protokollaa käyttävän puhelinvaihteen järjestelmävaatimukset?

Takaisin hakutuloksiin

Tarvitset Skype Connect™ -toiminnon käyttämiseen yhteensopivan SIP-protokollaa käyttävän puhelinvaihteen, jolla on seuraava tuki:

Vaatimukset Kuvaus
    Protokolla SIP (RFC3261)
    IP-siirto UDP ja TCP/IP
    Todennus SIP DIGEST tai IP-todennus
    Kanavat Enintään 300 yhtäaikaista puhelua SIP-profiilia kohden
    Pakkauksenhallinta G.729 ja G.711 ulaw/ALaw
    DTMF-tapa RFC2833
    Numeromuoto E.164 (maatunnus ja kansallinen suuntanumero); kansainvälinen numeromuoto puheluille

Lisätietoja Skype Connectin laitteistovaatimuksista.

Lisätietoja Skype Managerista saat PDF-oppaista.