Skype Connect™ – virhekoodi 403

Virhe 403 johtuu siitä, että et lähetä puhelua Skype Connect -tililtä.

Skype Connect käyttää From-otsikkoa, jossa pitää olla määrite @sip.skype.com. Tämä selvittää puhelun soittavan tilin, kuten tässä esimerkissä:

From:

, jossa 9905100000xxxx on SIP-käyttäjänimi.

Jos From-otsikko ei sisällä SIP-käyttäjänimeä ja sip.skype.com-toimialuetta, emme löydä tiliäsi, vaan estämme istunnon. Puhelu siis epäonnistuu, tai se hylätään.