Ohje Windows Desktop

Vaihteen toiminnoissa ilmenee ongelmia. Mitä minun pitäisi tehdä?

SIP-protokollaa käyttävässä vaihteessa voi ilmetä ongelmia seuraavissa toiminnoissa:

  • ryhmien haku
  • puhelujen asettaminen pitoon
  • musiikin asettaminen pitoon
  • sisäinen verkkoreititys

Jos joissakin edellä olevista ilmenee ongelmia, pyydä vaihteen valmistajalta tukioppaita tai lisäohjeita.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype Connect" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt