Skype Connect™ on käytössä, enkä saa saapuvia puheluja. Mitä minun pitäisi tehdä?

Jos käytössä on Skype Connect, ja vähintään yksi SIP-profiiliin määritetty Skype-numero ei toimi, Skype-numerot ehkä umpeutuvat siten, että järjestelmänvalvoja ei ehdi uusia niitä. Skype-numeroiden luonnin yhteydessä niille määritetään umpeutumispäivä, jota ei voida jatkaa automaattisesti.

Voit tarkistaa Skype-numeroiden umpeutumisen seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
    2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
    3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype Connect.
    4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jolle tarkistettava Skype-numero on määritetty, ja klikkaa Näytä profiili. Kaikkien SIP-profiilille määritettyjen umpeutuneiden tai pian umpeutuvien Skype-numeroiden vieressä näkyy viesti.

Koska Skype-numeroiden käyttöä ei voi jatkaa automaattisesti, sinun on muistettava uusia ne itse Skype Managerissa.