Miten SIP-profiilin raportointia tarkastellaan?

Skype Connect™ -raportteja on kahdentyyppisiä: kuukausittaiset jakamiset ja yksityiskohtaiset käyttöraportit. Molemmat ovat käytettävissä suoraan Skype Connectista.

Raporttien näyttäminen Skype Connectissa:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype Connect.
  4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jonka raportteja haluat tarkastella, ja klikkaa Näytä profiili.
  5. Valitse vasemmalla olevasta Skype Connect -valikosta Raportit. Kuluvan kuukauden SIP-profiilin käyttö näytetään oletusarvoisesti.

Raportissa ovat myös numerot, joihin on soitettu, ja puhelujen kesto. Jos puhelu on tehty Skypen vakiohinnalla, puhelun hinta on näkyvissä. Jos puhelu on soitettu SIP-profiiliin lisättyjä USA:n puheaikapaketteja käyttämällä, puhelujen hintana näkyy raportissa nolla.

Voit vaihtaa raporttikuukauden joko valitsemalla päivämäärän valikossa näkyvästä avattavasta luettelosta vasemmalta tai klikkaamalla haluamaasi kuukauteen Edellinen kuukausi- ja Seuraava kuukausi -vaihtoehdoilla.

Jos haluat tuoda SIP-profiilin jakamisraportin näkyviin, klikkaa Saldonlisäykset-vaihtoehtoa vasemmalla olevasta valikosta.

Kaikki Skype Connect -kanavat ja kuukauden aikana SIP-profiilille ostetut USA:n puheaikapaketit tulevat näkyviin. Myös kaikki lähtevien puhelujen Skype-saldon jakamiseen tehdyt muutokset SIP-profiilissa ovat näkyvissä.

Jos palata SIP-profiilin käyttöraporttiin, klikkaa Käyttö-vaihtoehtoa vasemmalla olevasta valikosta.

Lisätietoja Skype Connectista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa muissa Skype Connect -oppaissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.