Miten SIP-profiilin soittajatunnusta voi hallita?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet, joissa kuvataan, miten SIP-profiilin soittajatunnus määritetään, miten soittajatunnus vaihdetaan ja miten soittajatunnus poistetaan.

SIP-profiilin soittajatunnuksena voi käyttää Skype-nimeä. Soittajatunnuksena voi käyttää vaihtoehtoisesti myös lankapuhelinnumeroa, jonka omistat ja joka hallinnassasi, edellyttäen, että yrityksesi on Skypen vahvistama.

Soittajatunnuksen määrittäminen SIP-profiilille

SIP-profiilin soittajatunnuksen voi määrittää seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype Connect™.
  4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jolle haluat lisätä soittajatunnuksen ja klikkaa Näytä profiili.
  5. Valitse Aseta soittajatunnus.

Aseta soittajatunnus -painike Soittajatunnus-osiossa

6. Jos haluat ostaa Skype-numeron soittajatunnukseksi, klikkaa Osta Skype-numero ja osta Skype-numero toimimalla ohjeiden mukaan. Kun olet ostanut Skype-numeroon, se asetetaan SIP-profiilille ja valitaan sen soittajatunnukseksi.

Jos haluat käyttää aiemmin ostettua Skype-numeroa, klikkaa Käytä Skype-numeroa ja valitse haluamasi Skype-numero näkyviin tulevasta avattavasta luettelosta.

Jos haluat käyttää lankapuhelinnumeroa, klikkaa Käytä lankapuhelinnumeroa ja kirjoita näkyviin tulevaan kenttään lankapuhelinnumero, jota haluat käyttää. Saat käyttää vain yrityksesi käyttöön määrättyjä ja puhelinvaihteeseesi kuuluvia lankapuhelinnumeroita. Muun kuin yrityksellesi määrätyn ja puhelinvaihteeseesi kuulumattoman numeron käyttö on olennainen Skype-sopimuksen rikkomus ja voi johtaa yrityksesi rikos- ja siviilioikeudelliseen vastuuseen.

Jos haluat käyttää lankapuhelinnumeroa, mutta yritystäsi ei ole vielä vahvistettu, klikkaa Vahvista yrityksesi tiedot ja toimi ohjeiden mukaan.

Lisätietoja yrityksen vahvistamisesta.

7. Valitse Tallenna asetukset.

SIP-profiilin soittajatunnuksen vaihtaminen

SIP-profiilin soittajatunnuksen voi vaihtaa toiseen numeroon seuraavasti:

1. Avaa sen SIP-profiilin tiedot, jonka soittajatunnuksen haluat vaihtaa.
  2. Klikkaa Soittajatunnus-riviä.
  3. Valitse Vaihda soittajatunnusta.
  4. Valitse haluamasi numero näkyviin tulevasta avattavasta luettelosta.

Huomaa, että jos yrityksesi on vahvistettu ja yritykselläsi on sekä lankapuhelinnumeroita että Skype-numeroita vapaana, Skype-numerot näkyvät merkittyinä avattavassa luettelossa.

5. Valitse Tallenna asetukset.

Tallenna asetukset -painike Soittajatunnus-osiossa

SIP-profiilin soittajatunnuksen poistaminen

Soittajatunnuksen voi poistaa SIP-profiilista seuraavasti:

1. Avaa sen SIP-profiilin tiedot, jonka soittajatunnuksen haluat vaihtaa.
  2. Klikkaa Soittajatunnus-riviä.

Soittajatunnuksen sisältävän numeron alla oleva rivi, jolla näkyvät soittajatunnuksen muuttamis- ja käytöstäpoistovaihtoehdot.

3. Valitse Poista soittajatunnus käytöstä.

Lisätietoja Skype Connectista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa muissa Skype Connect -oppaissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.