Miten liitän Skype-tilejä SIP-profiiliin saapuvia puheluja varten?

Kun liität Skype-tilin SIP-profiiliin, voit ohjata kyseiselle yritystilille tulevat puhelut SIP-profiiliin ja näin siihen liitettyyn vaihteeseen. Voit sitten asettaa Skype-painikkeita verkkosivustoosi ja sovellukseesi kyseisen Skype-tilin Skype-nimeä käyttämällä, jotta Skypea käyttävät asiakkaat voivat soittaa sinulle maksutta. Jos Skype-tiliin on liitetty Skype-numeroita, myös näihin numeroihin tulevat puhelut saapuvat vaihteeseen.

Vaikka Skype-tili olisi liitetty SIP-profiiliin, sillä ei voi kirjautua Skypeen. Skype-tilin voi myös liittää vain yhteen SIP-profiiliin.

Skype-tilin liittäminen SIP-profiiliin:

1. Kirjaudu sisään Skype Manageriin™ Skype-tilillä, josta haluat siirtää puhelut.
    2. Klikkaa työkalurivillä Ominaisuudet.
    3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype Connect™.
    4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jolle haluat määrittää saapuvat puhelut ja klikkaa Näytä profiili.
    5. Klikkaa Lisää numero tai Skype-tili.
    6. Valitse Lisää Skype-tili ‑välilehti.

Lisää Skype-tili ‑välilehti
    7. Skype-tileille tulevat puhelut voidaan siirtää alaliittymän numeroon. Kirjoita tarvittaessa Alaliittymän numero ‑kenttään alaliittymän numero, johon haluat siirtää puhelut.
    8. Klikkaa Vahvista.

Lisätietoja jäsenten lisäämisestä Skype Manageriin.

Voit poistaa SIP-profiiliin liitetyn Skype-tilin seuraavasti:

1. Tuo poistettavaa Skype-tiliä käyttävä SIP-profiili näkyviin.
    2. Klikkaa poistettavan Skype-tilin nimeä.

Poistettavan yritystilin nimi.
    3. Klikkaa Poista tili.