Miten jaan Skype-saldoa SIP-profiilille lähteviä puheluja varten?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet, joissa kuvataan, miten Skype-saldoa jaetaan SIP-profiilille ja miten Skype-saldoa otetaan takaisin SIP-profiilista.

Skype-saldoa voi jakaa suoraan SIP-profiilille lähtevien puhelujen maksamista varten. Voit käyttää myös automaattista saldolisäystä, jotta lähtevä puhelu ei katkea, jos SIP-profiilin Skype-saldo loppuu.

Skype-numeroiden kanavapaketit ja maksut maksetaan suoraan Skype Manager™ -saldosta.

Skype-saldon jakaminen SIP-profiilille

Voit jakaa Skype-saldoa SIP-profiilille seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta Ominaisuudet-valikosta Skype Connect™.
  4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jolle haluat lisätä Skype-saldoa ja klikkaa Näytä profiili.
  5. Jos SIP-profiilille ei ole aiemmin jaettu Skype-saldoa, klikkaa Määritä lähtevät puhelut.

Jos SIP-profiilille on jaettu aiemmin Skype-saldoa, klikkaa Lähtevät puhelut -riviä.

6. Kirjoita SIP-profiilille lisättävän Skype-saldon määrä Lisää puheaikaa -välilehdessä olevaan kenttään.
  7. Valitse Lisää puheaikaa.
  8. Jos haluat ottaa automaattisen saldolisäyksen käyttöön, valitse Automaattisen saldolisäyksen asetukset -välilehti.

9. Syötä Lisää jäsenen tilille automaattisesti -kenttään Skype-saldon määrä, jonka haluat lisätä automaattisesti.
  10. Kirjoita kun tilin saldo putoaa alle -kenttään SIP-profiilin vähimmäissaldo, joka on saavutettava, ennen kuin automaattisen saldolisäyksen määrä jaetaan automaattisesti SIP-profiilille.
  11. Valitse Tallenna muutokset.

Skype-saldon ottaminen takaisin SIP-profiililta

Voit ottaa aiemmin SIP-profiilille jaettua Skype-saldoa takaisin seuraavasti:

1. Tuo se SIP-profiili näkyviin, jonka Skype-saldoa haluat ottaa takaisin.
  2. Klikkaa SIP-profiilin Lähtevät puhelut -riviä.
  3. Valitse Ota saldo takaisin. Näkyviin tulevassa viestissä ilmoitetaan, miten paljon Skype-saldoa olet aikeissa ottaa takaisin.
  4. Voit palauttaa Skype-saldon Skype Manager -saldoon klikkaamalla Ota saldo takaisin uudelleen.

Lisätietoja Skype Connectista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa muissa Skype Connect -oppaissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta