Kuinka Skype Connect™ -kanavatilauksia hallitaan?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet, joissa kuvataan, miten Skype Connect -kanavapaketti ostetaan, Skype Connect -kanavapaketti vaihdetaan ja Skype Connect -kanavapaketti peruutetaan.

Skype Connect -kanavapaketit määrittävät, kuinka monta puhelukanavaa SIP-profiilisi voivat käyttää samanaikaisesti. Kanavapaketit laskutetaan kuukausittain. Skype Connect tukee jopa 300 samanaikaista puhelukanavaa kussakin SIP-profiilissa, mikä mahdollistaa jopa 300 samanaikaista keskustelua.

Skype Connect -kanavapaketin ostaminen

Voit lisätä SIP-profiiliisi kanavapaketin, jos et ole ostanut sitä profiilin luomisen yhteydessä:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Skype Connect.
  4. Vieritä sen SIP-profiilin kohdalle, jolle haluat lisätä Skype Connect -kanavapaketin ja klikkaa Näytä profiili.
  5. Klikkaa Ota tämä profiili käyttöön ostamalla kanavapaketti -vaihtoehtoa.
  6. Anna oletettavasti tarvittavien Skype Connect -kanavien enimmäismäärä.

Jos määrä nousee yli 100:aan, se pyöristetään lähimpään 10:een. Puheluja ei voi siirtää profiilien välillä, mutta profiileja voi luoda rajoittamattomasti.

Jos et ole varma, montako kanavaa tarvitset, valitse Kuinka monta yhtäaikaista kanavaa yritykseni tarvitsee? Työntekijämäärään perustuva ehdotettu kanavamäärä tulee näkyviin.

Kanavatilaus on voimassa 30 päivää sen ostohetkestä ja se uusitaan automaattisesti 30 päivän välein, ellei sitä peruuteta tai muuteta. Kanavapakettien Skype-saldo veloitetaan Skype Manager -saldosta, ei SIP-profiilille jaetusta Skype-saldosta.

7. Jos soitat paljon puheluita Yhdysvaltoihin, voit säästää puheluissasi USA:n puheaikapaketeilla. Jokainen paketti sisältää 5 000 minuuttia lanka- ja matkapuheluaikaa kuukaudessa Yhdysvalloissa. Klikkaa Lisää USA:n puheaikapaketteja -vaihtoehtoa ja määritä tarvitsemiesi puheaikapakettien määrä. Kuukausikohtaisten puheaikapakettien kokonaiskustannus tulee automaattisesti näkyviin.

Tärkeää: USA:n puheaikapakettiesi määrä ei voi olla suurempi kuin liittymiesi kanavien määrä.

Jos puheaikasi loppuu enne seuraavaa uusintapäivää, puhelut Yhdysvaltoihin veloitetaan Skype Managerisi käytettävissä olevalta Skype-luottosaldolta Skype Connectin normaalihinnaston mukaisesti.

8. Valitse Osta nyt.

Skype Connect -kanavapaketin vaihtaminen

Voit vaihtaa SIP-profiilin Skype Connect -kanavapaketin vain kerran päivässä. Jos vaihdat tilauksen (esimerkiksi lisäämällä tai vähentämällä kanavamäärää), aiempi tilaus peruutetaan, ja Skype Manageriin annetaan suhteellinen hyvitys. Uusi vaihdettu Skype Connect -kanavapaketti on voimassa heti 30 päivää kyseisestä päivästä alkaen.

Skype Connect -kanavapaketin voi vaihtaa seuraavasti:

1. Tuo se SIP-profiili näkyviin, jonka Skype Connect -kanavapaketin haluat vaihtaa.
  2. Klikkaa Puhelukanavat-riviä.
  3. Klikkaa Vaihda pakettia -vaihtoehtoa.
  4. Anna tarvittavien Skype Connect -kanavien uusi määrä.
  5. Jos haluat lisätä USA:n puheaikapaketteja profiiliisi tai haluat vaihtaa profiilin luomisen yhteydessä ostamiesi pakettien määrää, klikkaa Lisää USA:n puheaikapaketteja -vaihtoehtoa ja kirjoita oletettavasti tarvitsemiesi pakettien määrä.
  6. Valitse Osta nyt. Uusi Skype Connect -kanavatilaus on voimassa 30 päivää sen ostohetkestä ja se uusitaan automaattisesti 30 päivän välein, ellei sitä peruuteta tai muuteta.

Skype Connect -kanavapaketin peruuttaminen

Skype Connect -kanavapaketin voi peruuttaa seuraavasti:

1. Tuo se SIP-profiili näkyviin, jonka Skype Connect -kanavapaketin haluat peruuttaa.
  2. Klikkaa Puhelukanavat-riviä.
  3. Klikkaa Vaihda pakettia -vaihtoehtoa.
  4. Valitse Peruuta paketti. Näkyviin tulee viesti, joka varoittaa SIP-profiilin tilauksen peruuttamisesta ja ilmoittaa peruutuksen jälkeisen tilauksen umpeutumispäivän.
  5. Valitse Peruuta paketti.

Lisätietoja Skype Connectista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa muissa Skype Connect -oppaissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.