Miten SIP-profiileja hallitaan?

Näissä usein kysytyissä kysymyksissä on ohjeet, joissa kuvataan, miten SIP-profiili luodaan, SIP-profiili nimetään uudelleen ja SIP-profiili poistetaan.

SIP-profiili on SIP-käyttäjätili, joka sisältää kaikki Skype Connect™ -palvelusi kokoonpano- ja käyttäjätiedot.

Voit luoda useita SIP-profiileja, jos vaihteesi voi hyväksyä useita niitä tai jos yrityksesi omistaa useita SIP-protokollaa käyttäviä vaihteita. Kannattaa ehkä määrittää useita SIP-profiileja yrityksesi tarpeiden mukaan luomalla erilliset profiilit kullekin osastolle. Voit sitten hallita kunkin SIP-profiilin elementtejä osaston liiketoimintatarpeiden ja budjetin mukaan.

Huomaa, että SIP-profiilissa samanaikaisesti käytettävien kanavien määrä on rajoitettu 300:aan.

SIP-profiilin luominen

Uuden SIP-profiilin luominen on helppoa. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
  2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Skype Connect.
  4. Valitse Luo SIP-profiili.
  5. Kirjoita uuden profiilin nimi Valitse profiilin nimi -kenttään.

Profiilin rekisteröintitiedot näkyvissä

Salasana lähetetään rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen.

Jos käytät SIP-rekisteröintejä, merkitse näkyvissä olevan SIP-profiilin tunnistetiedot muistiin. Ne ovat myös noudettavissa milloin tahansa.

Jos käytössäsi on SIP-protokollaa käyttävä vaihde, joka ei tue SIP-rekisteröintejä, valitse IP-tunnistus-välilehti, kirjoita julkinen IP-osoite ja UDP-portti näkyvissä oleviin kenttiin ja klikkaa Jatka. Vaihteen määrittämiseen tarvittavat tiedot (Skype Connect ja IP-osoitteet) tulevat näkyviin.

Valitse Määritä saapuvat puhelut ja Jaa Skype-saldoa näytön alaosasta ja määritä saapuvien puhelujen ensisijaiset asetukset ja jaa Skype-saldoa ohjeiden mukaan.

SIP-profiilin nimeäminen uudelleen

Voit nimetä SIP-profiilin uudelleen seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
  2. Klikkaa Ominaisuudet> Skype Connect ja valitse Näytä profiili uudelleen nimettävän SIP-profiilin vierestä.
  3. Klikkaa Profiilin nimi -riviä.
  4. Klikkaa nimikenttää ja kirjoita uusi nimi.
  5. Valitse Tallenna.

SIP-profiilin poistaminen

Huomioi ennen SIP-profiilin poistamista, että poistaminen aiheuttaa seuraavaa:

• Kaikki kyseiselle SIP-profiilille jaettu Skype-saldo palautetaan Skype Manager -saldoon.
  • Skype-numerot palautetaan Skype Managerin uudelleenjakamista varten.
  • Puheluhistoria menetetään. Jos tarvitset puheluhistoriatietueen, voit tallentaa sen raportointitoiminnoilla ennen SIP-profiilin poistamista.

Voit poistaa SIP-profiilin seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
  2. Klikkaa Ominaisuudet> Skype Connect ja valitse Näytä profiili poistettavan SIP-profiilin vierestä.
  3. Klikkaa Poista tämä profiili.
  4. Vahvista klikkaamalla Poista.

Lisätietoja Skype Connectista saat PDF-käyttöoppaistamme:

Apua saat myös Skype-yhteisöltä.