Mitä todennusmenetelmiä Skype Connect™ käyttää?

Takaisin hakutuloksiin

Skype Connect -rekisteröintimenetelmiä on kaksi:

Menetelmä Kuvaus

SIP-rekisteröinti

Jos vaihteesi sijaitsee yksityisessä verkossa NAT-palomuurin tai reitittimen takana, käytä SIP-rekisteröintimenetelmää, joka antaa vaihteen määrittämiseen käytettävät SIP-profiilin tunnistetiedot.

IP-todennus

Jos vaihteesi ei tue SIP-rekisteröintejä tai et halua käyttää niitä (esimerkiksi yrityksesi suojauskäytännön vuoksi), voit käyttää todennuksen rekisteröintimenetelmänä staattista IP-osoitetta.

Skype Connect käyttää SIP-käyttäjänimeä todennukseen, valtuutukseen ja kirjanpitoon. SIP-rekisteröintimenetelmää käytettäessä kukin pyyntöä tarkistetaan. IP-todennusta käytettäessä pyyntöjä ei tarkisteta.