Mikä on SIP-profiili?

SIP-profiili on SIP-käyttäjätili, joka sisältää kaikki Skype Connect™ -palvelusi kokoonpano- ja käyttäjätiedot. Voit määrittää useita SIP-profiileja yrityksesi tarpeiden mukaan luomalla erilliset profiilit eri osastoille ja tiimeille. Voit hallita näiden SIP-profiilien elementtejä yrityksesi tarpeiden ja budjetin mukaisesti.

SIP-profiilissa on kuusi elementtiä:

• SIP-tunnistetiedot
      Näiden todennustietojen avulla SIP-protokollaa käyttävä puhelinvaihteesi muodostaa yhteyden Skypeen.
    • Skype-saldo
      Skype-saldoa tarvitaan soitettavien puhelujen maksamiseen.
    • Kuukausittainen Skype Connect -kanavapaketti
      Tämän mukaan määräytyy, montako samanaikaista puhelua Skype Connect tukee.
    • Yrityksen Skype-tilit
      Voit lisätä nämä SIP-profiiliisi, jolloin voit tarvittaessa vastaanottaa puheluja Skypestä SIP-protokollaa käyttävässä puhelinvaihteessasi.
    • Skype-numerot
      Voit lisätä nämä SIP-profiiliisi, jolloin voit tarvittaessa vastaanottaa puheluja lanka- ja matkapuhelimista.
    • Soittajantunnus
      Tämä voi olla mikä tahansa Skype-numero, jonka olet liittänyt SIP-profiiliisi, tai lankanumero, jos yrityksesi on vahvistettu.

SIP-profiilin tietojen näyttäminen:

1. Kirjaudu Skype Manageriin™.
    2. Klikkaa työkaluriviltä Ominaisuudet.
    3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Skype Connect.
    4. Valitse SIP-profiili, jonka tietoja haluat tarkastella, ja klikkaa sen nimen vieressä Näytä profiili.

Lisätietoja Skype Connectista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa muissa Skype Connect -oppaissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.