Kuinka voin soittaa puhelun Skypessä?

Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia, mutta jos haluat soittaa matka- ja lankapuhelimiin Skypestä, tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin.

1. Etsi henkilö tai ryhmä, jolle haluat soittaa, yhteystietoluettelosta tai käytä Haku-toimintoa.
    2. Valitse yhteyshenkilö, jolle haluat soittaa, ja sitten...
      • Soita äänipuhelu: Valitse puhelupainike .
      • Soita videopuhelu: Valitse videopuhelupainike .
      • Soita ryhmäpuhelu: Lisää osallistujia valitsemalla Uusi-kuvake (tai valikkopainike Androidissa) ja valitse sitten puhelu- tai videopainike. Voit luoda ryhmälle nimen tai lisätä ryhmäkuvan valitsemalla ryhmän avatarin.
    3. Napsauta puhelun lopuksi Lopeta puhelu -painiketta, niin yhteys katkaistaan.

Jos olet kirjautunut sisään Skypeen, voit vastaanottaa puheluja. Näyttöön tulee ilmoitus saapuvasta puhelusta, ja voit vastata puheluun valitsemalla Puhelu-painikkeen . Jos et halua vastata puheluun, voit hylätä puhelun valitsemalla Lopeta puhelu -painikkeen . Jos olet offline-tilassa ja ääniviestit on aktivoitu, soittaja voi jättää viestin tai voit määrittää soitonsiirron toiseen numeroon.

Tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit soittaa matka- tai lankapuhelimeen. Jos olet jo tallentanut henkilön yhteystiedot, voit kirjoittaa hänen puhelinnumeronsa napauttamalla tai napsauttamalla hänen nimeään yhteystietoluettelossa tai käyttämällä valintapaneelia .

• Voit ottaa videon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
    • Voit ottaa mikrofonin käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
    • Voit lisätä puheluun osallistujia.
    • Voit käyttää valintapaneelia.
    • Voit jakaa näytön puhelun aikana (saatavilla vain Windows-työasemaan ja Maciin).
    • Voit lopettaa puhelun.

Huomautus: MacBook Pro -käyttäjät voivat katsoa tai piilottaa videon, mykistää tai palauttaa äänen tai katkaista puhelun myös Touch Bar -ominaisuudella Skype-puhelujen aikana.

Enintään 25 henkilöä (24 ja sinä itse) voi osallistua samaan äänipuheluun. Videovirtojen enimmäismäärä riippuu käyttämästäsi alustasta ja laitteesta.

Kyllä, valintapaneelia käyttämällä voit kirjoittaa maksuttomat numerot Skypeen. Kaikki käyttäjät voivat soittaa maksutta seuraavassa eriteltyihin maakohtaisiin numeroihin:

Ranska: +33 800, +33 805, +33 809
    Puola: +48 800
    Iso-Britannia: +44 500, +44 800, +44 808
    Yhdysvallat: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Ei, et voi soittaa hätäpuheluja hätänumeroihin Skypessä. Tarvittaessa soita hätänumeroon matka- tai lankapuhelimella. Lisätietoja on Skypen käyttöehdoissa.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Miten yhteystietoja etsitään ja lisätään Skypessä?
    Kuinka otan Skype Translatorin käyttöön ja kuinka käytän sitä?
    Skype-puhelujen vianmääritys
    Mitä tapahtuu, kun joku soittaa minulle Skypeen kesken toisen puhelun?