Kuinka voin soittaa puhelun Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Skypestä Skypeen -puhelut ovat ilmaisia, mutta jos haluat soittaa matka- ja lankapuhelimiin Skypestä, tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin.

1. Etsi yhteystietoluettelosta Contacts button henkilö, jolle haluat soittaa.
    2. Valitse yhteyshenkilö, jolle haluat soittaa, ja valitse sitten ääni-audio call button tai videopuhelupainike video call button. Jos haluat soittaa ryhmäpuhelun, lisää toinen osallistuja.
    3. Napsauta puhelun lopuksi Lopeta puhelu end call button -painiketta, niin yhteys katkeaa.
    Vinkki! Voit milloin tahansa muuttaa keskustelun puheluksi napsauttamalla keskustelun ääni- audio call button tai videopuhelupainiketta video call button.

1. Napsauta puheluluettelosta audio call buttonUusi puhelu -painiketta.
    2. Valitse osallistujat, joille haluat soittaa.
    3. Napsauta puhelupainiketta.
      Huomaa: Kaikki ryhmäpuhelut alkavat aina äänipuheluna, mutta voit ottaa videon käyttöön puhelun aikana napsauttamalla videopainiketta video call button.

Android 4.0.4–5.1
    1. Napsauta puheluluettelosta audio call buttonAloita uusi puhelu.
    2. Valitse Uusi ryhmäpuhelunew group call button.
    3. Valitse osallistujat, joille haluat soittaa.
    4. Napsauta ääni- audio call button tai videopuhelupainiketta video call button.

Tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit soittaa matka- tai lankapuhelimeen. Jos olet jo tallentanut henkilön yhteystiedot, voit kirjoittaa hänen puhelinnumeronsa napauttamalla tai napsauttamalla hänen nimeään yhteystietoluettelossa tai käyttämällä valintapaneeliadial pad button. Jos haluat soittaa ulkomaiseen numeroon, valitse maa/alue pudotusvalikosta.

Noudata näitä ohjeita, jos henkilö on jo yhteystietoluettelossasi:

1. Etsi yhteystietoluettelosta Contacts button henkilö, jolle haluat soittaa.
    2. Valitse henkilö, jolle haluat soittaa, ja valitse sitten ääni- audio call button tai videopuhelupainike video call button.
      Jos henkilöllä on useampi kuin yksi puhelinnumero tallennettuna, voit valita avattavasta luettelosta numeron, johon haluat soittaa.

Voiko minulle soittaa Skypeen lanka- tai matkapuhelimesta?
    Kyllä, mutta sitä varten tarvitset Skype-numeron.

Enintään 25 henkilöä (24 ja sinä itse) voi osallistua samaan äänipuheluun. Videovirtojen enimmäismäärä riippuu käyttämästäsi alustasta ja laitteesta.

Kyllä, valintapaneelia käyttämällä voit kirjoittaa maksuttomat numerot Skypeen. Kaikki käyttäjät voivat soittaa maksutta seuraavassa eriteltyihin maakohtaisiin numeroihin:

Ranska: +33 800, +33 805, +33 809
    Puola: +48 800
    Iso-Britannia: +44 500, +44 800, +44 808
    Yhdysvallat: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Skype ei korvaa puhelintasi eikä sitä tule käyttää hätäpuheluiden soittamiseen.
    Skype tukee Rajoitetut hätäpuhelut -toimintoa vain joissakin olosuhteissa, lue lisää.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Mitä voin tehdä Skype-puhelun aikana?
    Miten vastaan Skype-puheluun?