Kaikki tuotteet

Kuinka voin soittaa puhelun Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Skype-kontakteille soittaminen Skypessä on aina ilmaista. Matka- tai lankapuhelimeen soittaminen kuitenkin edellyttää Skype-saldoa tai paketin.

1. Etsi Yhteyshenkilöt Contacts button-luettelosta henkilö, jolle haluat soittaa.

• Jos sinulla ei ole yhteyshenkilöitä, lue ohjeet, miten voit löytää uuden yhteyshenkilön PC:llä tai mobiililaitteella.
    2. Valitse yhteyshenkilö, jolle haluat soittaa, ja valitse sitten ääni-audio call button tai videopuhelu video call buttonpainike. Jos haluat soittaa ryhmäpuhelun, lisää toinen osallistuja.
    3. Napsauta puhelun lopuksi Lopeta puhelu end call button -painiketta, niin yhteys katkeaa.

Vinkki: Voit milloin tahansa muuttaa keskustelun puheluksi napsauttamalla keskustelun ääni- audio call button tai videopuhelupainiketta video call button.

Huomaa: jos olet synkronoinut matkapuhelimen osoitekirjan Skypen yhteystietoluettelon kanssa, voit myös soittaa Skype-puheluita suoraan laitteesi yhteystietoluettelosta. Napauta vain haluamasi kontaktin vieressä olevaa Skype-painiketta. (Käytettävissä Skype Androidissa (6.0 tai uudempi), iPhonessa ja iPadissa.)

1. Napsauta puheluluettelosta audio call buttonUusi puhelu -painiketta.
    2. Valitse osallistujat, joille haluat soittaa.
    3. Napsauta puhelupainikettaaudio call button.

Huomautus: Ryhmäpuhelut, joissa on yli 25 osallistujaa, eivät soi. Ryhmän jäsenet saavat ilmoituksen puhelun alkamisesta ja voivat napsauttaa Liity puheluun -painiketta, kun ovat valmiita. Kun aloitat videopuhelunvideo call button, jossa on alle 25 osallistujaa, voit valita, haluatko puhelun soivan koko ryhmälle vai olevan hiljainen. Hiljaisista puheluista lähetetään osallistujille ilmoitus, mutta heidän toimiaan ei keskeytetä hälytysäänellä. Jos jotakuta tarvitsee muistuttaa erityisesti, voit soittaa hänelle hälyttävän puhelun.

Android 4.0.4–5.1

1. Napsauta puheluluettelosta audio call buttonAloita uusi puhelu.
    2. Valitse Uusi ryhmäpuhelunew group call button.
    3. Valitse osallistujat, joille haluat soittaa.
    4. Napsauta ääni- audio call button tai videopuhelupainiketta video call button.

Tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin, jotta voit soittaa matka- tai lankapuhelimeen.

1. Avaa valintapaneeli dial pad button

• Jos haluat soittaa ulkomaiseen numeroon, valitse maa/alue pudotusvalikosta.
    2. Voit etsiä yhteyshenkilöä näillä tavoilla:

• Etsi yhteyshenkilön puhelinnumero käyttämällä valintapaneelia.
      • Voit myös etsiä yhteyshenkilöä nimen mukaan käyttämällä valintapaneelin vastaavaa numero/kirjain-näppäinyhdistelmää.

Noudata näitä ohjeita, jos henkilö on jo yhteystietoluettelossasi:

1. Etsi henkilö, jolle haluat soittaa, Yhteyshenkilö Contacts button-luettelosta.
    2. Valitse henkilö, jolle haluat soittaa, ja valitse sitten ääni- audio call button tai videopuhelupainike video call button.
      Jos henkilöllä on useampi kuin yksi puhelinnumero tallennettuna, voit valita avattavasta luettelosta numeron, johon haluat soittaa.

Voiko minulle soittaa Skypeen lanka- tai matkapuhelimesta?
    Kyllä, mutta sitä varten tarvitset Skype-numeron.

Enintään 50 henkilöä (49 ja sinä itse) voi osallistua samaan äänipuheluun. Videovirtojen enimmäismäärä riippuu käyttämästäsi alustasta ja laitteesta.

Kyllä, valintapaneelia käyttämällä voit kirjoittaa maksuttomat numerot Skypeen. Kaikki käyttäjät voivat soittaa maksutta seuraavassa eriteltyihin maakohtaisiin numeroihin:

Ranska: +33 800, +33 805, +33 809
    Puola: +48 800
    Iso-Britannia: +44 500, +44 800, +44 808
    Yhdysvallat: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
    Taiwan: +886 80

Skype ei korvaa puhelintasi eikä sitä tule käyttää hätäpuheluiden soittamiseen.
    Skype tukee Rajoitetut hätäpuhelut -toimintoa vain joissakin olosuhteissa, lue lisää.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Mitä voin tehdä Skype-puhelun aikana?
    Miten vastaan Skype-puheluun?