Miksi en voi vastaanottaa puheluja Skype-numerooni?

Varmista, että tietokoneesi on käytössä ja että Skype on käynnissä, jotta puhelut tulevat perille. Jos et ole kirjautunut sisään Skypeen, puhelu antaa varattu-äänimerkin tai se siirretään vastaajaan Ääniviestintä-asetusten mukaisesti.

Varmista, että käytät Skypen uusinta versiota.

Jos et voi vieläkään vastaanottaa puheluja Skype-numeroosi tai jos Skype-numerosi antaa varattu-äänimerkin, salli saapuvat puhelut tietosuoja-asetuksissa. Toimi näin:

Skypen Windows-versio

1. Valitse Skypessä Työkalut> Asetukset.
    2. Avaa Tietosuoja-välilehti ja valitse Vastaanota puhelut Skype-numerooni... -kohdassa kaikilta ja valitse Tallenna.

Jos tietosuoja-asetukset oli jo määritetty näin, päivitä asetukset suorittamalla seuraavat kaksi vaihetta.

1. Palaa Tietosuoja-välilehdelle valitsemalla Työkalut> Asetukset. Salli tietosuoja-asetuksissa puhelut Skype-numeroon vain kontaktiluettelossa olevista numeroista ja valitse Tallenna.
    2. Odota noin viisi minuuttia ja avaa sitten tietosuoja-asetukset uudelleen ja muuta asetukseksi jälleen kaikilta ja valitse Tallenna.

Skypen Mac-versio

1. Valitse Skypessä Skype> Asetukset> Tietosuoja
    2. Valitse Vastaanota puhelut Skype-numerooni -kohdassa Kaikilta.

Jos tietosuoja-asetukset oli jo määritetty näin, päivitä asetukset suorittamalla seuraavat kaksi vaihetta.

1. Palaa Tietosuoja-välilehdellä valitsemalla Skype> Asetukset> Tietosuoja. Salli tietosuoja-asetuksissa puhelut Skype-numeroosi Vain kontaktiluettelossa olevilta ihmisiltä
    2. Odota noin viisi minuuttia ja avaa sitten tietosuoja-asetukset uudelleen ja muuta asetukseksi jälleen kaikilta.

Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteyttä meihin ja kerro, käytätkö Skypeä jossain muussa laitteessa, kuten Skype-puhelimessa. Ilmoita myös laitteen tavaramerkki ja mallinumero.