Kuinka Bluetooth-laitetta käytetään Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Voit käyttää Skypessä Bluetooth-laitetta (kuten langattomia kuulokkeita) seuraavasti:

1. Varmista, että käytät Skypen uusinta versiota.
    2. Käynnistä Bluetooth-laitteesi, jotta se olisi löydettävissä.
    3. Yhdistä Bluetooth-laitteesi ja tietokoneesi laitepariksi.

Huomautus: lue lisätietoja laitteen yhdistämisestä tai sen määrittämisestä löydettäväksi laitevalmistajan ohjeista tai verkkosivustolta.

Kaikki Bluetooth-kuulokkeiden toiminnot eivät ehkä toimi Skype-puheluissa.

Jos tarvitset lisätietoja laitteen määrittämisestä, ota yhteyttä sen valmistajaan.