Kuinka Bluetooth-laitetta käytetään Skypessa?

Voit käyttää Skypessa Bluetooth-laitetta (kuten langattomia kuulokkeita) seuraavasti:

1. Varmista, että käytät Skypen uusinta versiota.
    2. Varmista, että Bluetooth toimii tietokoneessasi.

Lisätietoja Bluetooth-asetusten määrittämisestä tietokoneeseesi on sen valmistajan ohjeissa tai verkkosivuilla. Varmista myös, että tietokoneen Bluetooth-ohjelmisto ja -ohjaimet (Bluetooth-pino) tukevat HSP-kuulokeprofiilia. Suosittelemme, että lataat ja asennat Bluetooth-pinon uusimmat ohjaimet.

3. Yhdistä Bluetooth-laitteesi ja tietokoneesi laitepariksi.

Sekä tietokoneesi Bluetooth-pino että käytettävä Bluetoot-laite vaikuttavat siihen, miten se tehdään. Lisätietoja on tietokoneen ja Bluetooth-laitteen ohjeissa.

4. Määritä Bluetooth-laite Skype-äänilaitteeksesi:
    • Valitse Skypessa Työkalut > Asetukset...
    • Valitse Ääniasetukset.
    • Valitse Ääniasetukset ja valitse Bluetooth-laite sitten avattavista Mikrofoni-, Kaiuttimet- ja Hälyttää-luetteloista.

Kaikki Bluetooth-kuulokkeiden toiminnot eivät ehkä toimi Skype-puheluissa. Esimerkiksi kuulokkeiden painikkeiden toiminnot määräytyvät Bluetooth-pinon mukaan.

Jos tarvitset lisätietoja laitteen määrittämisestä, ota yhteyttä sen valmistajaan.

Seuraavilla sivuilla on lisätietoja muista toimenpiteistä: