[Asiakkaille Saksassa] Miten voin maksaa suoraveloituksella (Lastschrift)?

Voit ostaa Skype-saldoa suoraveloituksella. Ostamasi määrä veloitetaan suoraan pankkitililtäsi. Maksun käsittelystä vastaa Lastschrift.

Kun ostat Skype-saldoa, valitse maksutavaksi Lastschrift. Sinut ohjataan uudelleen Lastschrift-palveluun, jossa voit viimeistellä tapahtuman pankkitilitiedoillasi.

Tärkeää: Tällä maksutavalla ei voi maksaa toistuvia maksuja, kuten paketteja tai automaattista saldolisäystä.