Miksi en voi lisätä uutta luottokorttia Skype-tiliini?

Turvallisuussyistä olemme rajoittaneet sitä, miten monta aktiivista luottokorttia tiliin voi tallentaa. Se auttaa meitä suojaamaan asiakkaitamme huijausyrityksiltä.

Kun tallennettujen luottokorttien yläraja on saavutettu, sinulle ilmoitetaan asiasta viestillä tilisi Maksutavan valinta -sivulla.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten voin päivittää luottokorttitietoni tai muun maksutavan tiedot Skypessä?