Miten Skype-näköpuheluja käytetään televisio- ja elokuvatuotannoissa?

Koska Skypen avulla voit soittaa maksuttomia näköpuheluja kenen tahansa Skype-käyttäjän kanssa, televisio- ja elokuvastudiot voivat hyödyntää suoria kasvokkain käytäviä näköpuheluja omissa käyttötarkoituksissaan.

Skypea voidaan käyttää suoriin lähetyksiin etäsijainneista, kotona olevien katsojien haastattelemiseen, asiantuntijahaastatteluhin eri puolilla maailmaa ja jopa kenttätyössä olevien kirjeenvaihtajien kanssa keskustelemiseen.

Skype on mainio lisä perinteiseen tuotantoon. Skypen maksuttomilla, hyvälaatuisilla ääni- ja näköpuheluilla saat kustannussäästöjä ja monipuolista uutta sisältöä.

Tutustu kattavaan oppaaseemme, jossa kerrotaan, miten Skypea voi käyttää televisio- ja elokuvatuotannoissa.