Miksi Skypeä ei voi käyttää Fringissä?

Fring on matkapuhelinsovellus, jonka avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä ystäviinsä suosittujen verkostojen kautta käyttämällä matkapuhelimensa Internet-yhteyttä. Fring päätti äskettäin lopettaa Skype-toimintojen tuen. Tämä päätös tehtiin Skypeltä kysymättä.

Fring ei ole Skypen tuote, joten emme voi vaikuttaa Fringin kehittämien sovellusten toimintoihin. Jos tarvitset ohjeita ja tukea Fringin käytössä, ota suoraan yhteyttä Fringiin.

Hyvä uutinen on, että et tarvitse Fringiä Skypen käyttämiseen matkapuhelimella. Voit