Toimitetaanko pikaviestini, jos vastaanottaja ei ole kirjautunut Skypeen?

Jos kontakti on offline-tilassa, viestiäsi ei ehkä toimiteta heti (jos sinä ja toinen osapuoli käytätte pilviyhteensopivia laitteita). Jos kumpikaan osapuoli ei käytä pilviyhteensopivaa laitetta, viesti tallennetaan paikallisesti (laitteeseen) ja toimitetaan heti, kun sinä ja viestin vastaanottaja olette online-tilassa samaan aikaan.

Lisätietoja pilvipalvelusta.