Toimitetaanko pikaviestini, jos vastaanottaja ei ole kirjautunut Skypeen?

Takaisin hakutuloksiin
    Koskee tuotteita:
    • Skypen Android-versio
    • Skypen iPad-versio
    • Skypen iPhone-versio
    • Skypen Linux-versio
    • Skypen Mac-versio
    • Skypen Windows RT -versio
    • PlayStation
    • Skypen Windows Phone -versio
    • Skype televisiossa
    • Skypen verkkoversio
    • Skypen Windows-työpöytäversio
    • Uuden Skypen Android- ja iPhone-versio
    • Uuden Skype Windows-, Mac- ja Linux-versio
    • Skypen Windows 10 -versio
    • Skypen Xbox One -versio

Jos kontakti on offline-tilassa, viestiäsi ei ehkä toimiteta heti (jos sinä ja toinen osapuoli käytätte pilviyhteensopivia laitteita). Jos kumpikaan osapuoli ei käytä pilviyhteensopivaa laitetta, viesti tallennetaan paikallisesti (laitteeseen) ja toimitetaan heti, kun sinä ja viestin vastaanottaja olette online-tilassa samaan aikaan.

Lisätietoja pilvipalvelusta.