Koti Skypen Android-versio

Miten saan Skypen Android-laitteeseeni?

Artikkeli on saatavilla myös seuraaville laitteille:

Seuraavat kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset helpottavat Skype-asetusten määrittämistä Android-laitteella.

Mistä voin ladata Skypen Android-version ja maksaako se mitään?

Skype-sovelluksen lataaminen on ilmaista, mutta mobiilioperaattori saattaa veloittaa mobiilidatan käytöstä. Skype tukee kaikkia Android-puhelimia ja -tabletteja, kunhan ne ovat vähimmäisvaatimusten mukaisia.

Skypen puhelimille tarkoitettu Android-versio ladataan seuraavasti:

Skypen puhelimille tarkoitettu Android-versio on tällä hetkellä saatavilla Android 2.3 -laitteille ja sitä uudemmille.

Jos haluat Skypen laitteeseesi, käy mobiiliselaimella osoitteessa skype.com ja lataa Skype Google Play -palvelusta.

Voit vaihtoehtoisesti siirtyä suoraan Google Play -palveluun ja etsiä Skypen. Laitteessasi käynnissä oleva Android-versio tunnistetaan automaattisesti, ja sinulle näkyy vain puhelimessasi käytettävissä oleva Skype-versio.

Houmaa, että sovellusoikeudet on hyväksyttävä aivan kuten kaikkia Android-sovelluksia ladattaessa.

Skypen tableteille tarkoitettu Android-versio ladataan seuraavasti:

Jos haluat Skypen tablettiisi, käy laitteella osoitteessa skype.com ja lataa Skype Google Play -palvelusta. Voit vaihtoehtoisesti siirtyä suoraan Google Play -palveluun, etsiä Skypen ja ladata sovelluksen laitteeseesi.

Kun Skype on ladattu, se on käyttövalmis – lisäasennustoimia ei tarvita. Skype löytyy kaikkien sovellusten luettelosta, mutta sen voi myös asettaa aloitusnäyttöön nopeaa käyttöä varten.

Houmaa, että sovellusoikeudet on hyväksyttävä aivan kuten kaikkia Android-sovelluksia ladattaessa.

Google Play ei ole saatavilla kaikissa maissa – lisätietoja.

Miksi en voi käyttää Google Play -palvelua?

Google Play jakaa sovelluksia vain tiettyihin maihin, joten sijaintiasi ei ehkä tueta. Täysi luettelo tuetuista sijainneista on kehittäjille tarkoitetussa Google Play -palvelussa.

Voinko tallentaa Skypen SD-korttiin?

Jos käytössäsi on Android 2.3 tai uudempi, voit asentaa Skypen SD-korttiin. Voit tehdä tämän suoraan tai jos olet jo ladannut Skypen puhelimen sisäiseen muistiin, voit siirtää sovelluksen SD-korttiin. Toimenpiteet saattavat vaihdella laitekohtaisesti. Katso ohjeet käyttöoppaasta tai kysy valmistajalta.