Mikä on suora keskustelutuki?

Suora keskustelu tarkoittaa, että voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiin pikaviestillä verkkosivujemme välityksellä.

Jos olet Skype-asiakas, voit ottaa yhteyttä suoraan keskustelutukeen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään antamalla Skype-nimi ja salasana.
  2. Valitse aihe, josta haluat ohjeita, sekä käsillä oleva ongelma. Näkyviin tulee tietoja, joista voi olla apua ongelman ratkaisemisessa.
  3. Jos ohjeista ei ole apua, valitse Seuraava.
  4. Valitse haluamasi yhteydenottotapa.
  5. Näkyvissä on valinta, jolla voit pyytää tukea keskusteluyhteyden välityksellä. Valitse tekstikeskustelutuen vaihtoehto.

Suoran keskustelutuen edustaja pyytää sinua kuvailemaan ongelman ja opastaa sinua parhaansa mukaan soveltamaan mahdollisia ratkaisuja.

Varmista, että selain sallii ponnahdusikkunat ja ettet ole asentanut sellaisia lisäosia, jotka saattavat estää suoran keskustelutuen ikkunan avaamisen.

*Vaikka suora keskustelu ei olisi käytettävissä kielelläsi, englanninkielinen keskustelutuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa.