Mikä Skypen versio tietokoneessani on?

Takaisin hakutuloksiin

Skype näyttää erilaiselta ja toimii eri tavoilla käytössä olevan tietokoneen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Jotta ohjelmiston suorituskyky olisi paras mahdollinen ja sen ominaisuudet ajan tasalla, suosittelemme käyttämään Skypen uusinta versiota.

Käyttöjärjestelmällesi saattaa olla saatavana useita Skype-versioita. Käymällä läpi alla olevat vaiheet voit selvittää, mitä Skype-versiota käytät tietokoneessasi.

Windows

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Valitse Ohje (jos valikkopalkki ei ole näkyvissä, paina Alt-näppäintä).

Huomautus: jos käyttöjärjestelmäsi on Windows 10, eikä valikkopalkki tule näkyviin, näet versiosi valitsemalla profiilikuvasi ja sitten Ohje ja palaute.
    3. Valitse Tietoja Skypestä.

Mac

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Valitse valikkopalkissa Skype >Tietoja Skypestä.

Linux

1. Kirjaudu sisään Skypeen.
    2. Valitse Profiili.
    3. Vieritä alaspäin ja valitse Tetoja.