Mikä Skypen versio tietokoneessani on?

Skype näyttää erilaiselta ja toimii eri tavoilla käytössä olevan tietokoneen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Jotta pystymme auttamaan sinua ongelmassasi, käytössä olevan Skype-version tietämisestä on toisinaan paljonkin hyötyä.

Voit selvittää tietokoneessa olevan Skype-version klikkaamalla alta luokkaa, joka on lähimpänä tietokonettasi ja ohjelmistoasi:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse ... Näytä lisää -valikko ikkunan vasemmasta alakulmasta.
  3. Valitse Tietoja.
  1. Avaa Skype.
  2. Siirrä hiiren kohdistin oikeaan alanurkkaan tai sipaise oikealta vasemmalle, jotta oikopolkuvalikko tulee näkyviin.
  3. Valitse Asetukset > Tietoja.

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Skype > Tietoja Skypestä.

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Klikkaa valikossa Skype-kuvaketta ja klikkaa sitten Tietoja Skypestä.

Lisätietoja matkapuhelimessasi tai tabletissasi käytössä olevan Skype-version selvittämisestä.

Jotta suorituskyky on paras mahdollinen ja ominaisuudet ovat ajan tasalla, suosittelemme käyttämään Skypen uusinta versiota.