Mikä Skypen versio tietokoneessani on?

Skype näyttää erilaiselta ja toimii eri tavoilla käytössä olevan tietokoneen ja käyttöjärjestelmän mukaan. Jotta pystymme auttamaan sinua ongelmassasi, käytössä olevan Skype-version tietämisestä on toisinaan paljonkin hyötyä.

Voit selvittää tietokoneessa olevan Skype-version klikkaamalla alta luokkaa, joka on lähimpänä tietokonettasi ja ohjelmistoasi:

1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Valitse ... Lisätietoja-valikko ikkunan vasemmassa alakulmassa.
    3. Valitse Tietoja.
    1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Valitse valikkopalkissa Skype > Tietoja Skypestä.

1. Kirjaudu Skypeen.
    2. Klikkaa valikossa Skype-kuvaketta ja klikkaa sitten Tietoja Skypestä.

Lisätietoja matkapuhelimessasi tai tabletissasi käytössä olevan Skype-version selvittämisestä.

Jotta suorituskyky on paras mahdollinen ja ominaisuudet ovat ajan tasalla, suosittelemme käyttämään Skypen uusinta versiota.