Miten voin maksaa eNETSin avulla?

eNETS-palvelun käyttäminen edellyttää, että laskutusosoitteesi on Singaporessa.

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
  2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  3. Kirjoita nimi ja osoite laskutusta varten. Jos tiedot on täytetty valmiiksi, tarkista, että ne ovat ajan tasalla. Valitse Seuraava.
  4. Jos olet jo määrittänyt toisen maksutavan, se on muutettava eNETS-tavaksi. Klikkaa Muuta-painiketta Maksutapa-osion alla.
  5. Valitse maksutavaksi eNETS ja klikkaa Seuraava.
  6. Näkyviin tulee tilauksen yhteenveto, jossa näkyvät tuotteen hinta, lisätty arvonlisävero ja maksettava kokonaissumma. Valitse Seuraava.
  7. Tarkista tilauksesi tiedot uudelleen ja klikkaa Lähetä. Sinut ohjataan eNETS-sivustoon.
  8. Valitse pankki, josta haluat suorittaa maksun, ja klikkaa LÄHETÄ.
  9. Kirjaudu sisään pankkitilillesi ja viimeistele pankkisiirto. Kun maksu on suoritettu, voit tulostaa vahvistussivun viitteeksi. Maksu käsitellään yleensä 2 arkipäivän kuluessa. Joissakin harvoissa tapauksissa saattaa kestää jopa 4 työpäivää.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten voin vaihtaa laskutusosoitteeni?
Tilauksen tekemisessä on ongelmia
Olen ostanut Skype-saldoa, mutta en voi soittaa puheluita
Miksi pakettini ei toimi?