Voinko yhdistää Skypeen välityspalvelimen kautta?

Takaisin hakutuloksiin

Kyllä. Skype-yhteyden muodostaminen voi kuitenkin edellyttää välityspalvelimen määrittämistä.

Voit yrittää määrittää välityspalvelimen järjestelmän ympäristöominaisuuden HTTPS_PROXY avulla seuraavasti:

• HTTPS_PROXY=http(s)://käyttäjänimi:salasana@isäntänimi:portti

Pyydä välityspalvelimen tiedot verkon järjestelmänvalvojalta tai Internet-palveluntarjoajaltasi.

Kun olet määrittänyt ympäristömuuttujan, käynnistä Skype-sovellus uudelleen, jolloin se noutaa uuden välityspalvelimen määrityksen. Tämä koskee Windowsin työpöytäversiota sekä Mac- ja Linux-versioita. Tätä ei ole mahdollista tehdä mobiililaitteella.

Jos Skype ei jostain syystä voi muodostaa yhteyttä välityspalvelimeen, ota yhteyttä verkon järjestelmänvalvojaan ja pyydä apua välityspalvelimen asetusten tarkistamisessa tai määrittämisessä.